Oostendse Boulevard de Champagne strikt Sepideh Sedaghatnia als gastvrouw!

Oostendse Boulevard de Champagne strikt Sepideh Sedaghatnia als gastvrouw!

Wie gek is op champagne en het drankje doorgaans spaart voor speciale gelegenheden heeft eind november reden tot vieren, want dan vindt in Oostende opnieuw Boulevard de Champagne plaats. Boulevard wat? Boulevard de Champagne is het mekka voor liefhebbers van champagne en luxelekkernijen. Sepideh Sedaghatnia is het gezicht van deze editie en geeft er twee unieke workshops. 

Gedurende het weekend van 18 tot en met 20 november wordt de hippe badstad omgetoverd tot een heus luxeparadijs met in de hoofdrol bubbels. Zestien gerenommeerde champagnehuizen uit de champagnestreek zullen er het hele weekend hun uitgekiend assortiment en bijhorende luxeproducten aan je voorstellen. Koppel daar workshops, diners, livemuziek en heerlijke luxueuze lekkernijen aan met de mooiste stad aan de Belgische kust als achtergrond. Het indrukwekkende Thermae Palace Hotel op de Oostendse zeedijk sluit met zijn grandeur perfect aan bij de luxesfeer van het evenement. 

Gastvrouw en gezicht van deze editie is Sepideh Sedaghatnia, die in 2013 uitgeroepen werd tot sommelier van het jaar. Sepideh is gepassioneerd door haar vak en raakte bekend bij het grote publiek door haar deelname als jurylid aan “Mijn pop-up restaurant”. De ideale keuze dus als ambassadrice. Ontmoet la grande dame du champagne persoonlijk en schaaf je kennis bij over het gouden drankje tijdens één van de twee unieke workshops. Op zaterdag ontdek je 69 geheimen over champagne. Op zondag laat Sepideh je kennismaken met de unieke foodpairing van champagne en kaviaar. Uiteraard staat bij beide workshops proeven op het programma! 

“Boulevard de Champagne is een evenement waar enkel de meest exclusieve champagnes aan bod komen, en al wat traditioneel met champagne gepaard gaat, zoals oesters en kaviaar” aldus organisator Serge Gobin. "Het evenement draait dus niet enkel om de bubbels maar zet ook gastronomie en muziek in de kijker". Op vrijdagavond geniet je van een sterrendiner van sterrenchefs Phillippe Mille (Les Crayères, Reims) en Bart De Pooter (De Pastorale). Op zaterdagavond laat je je wegvoeren door Franse chansons tijdens Vive La France. Eindig je weekend in stijl met een muzikaal ontbijt au champagne op zondag. 

Praktisch: 
Adres: Thermae Palace, Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende
Gratis toegang en slechts €5 voor een exclusief gegraveerd degustatieglas. Dat glas kan je, mits betaling, laten vullen om zo alle champagnes rijkelijk te proeven. 

Workshops met gastvrouw Sepideh Sedaghatnia (inschrijving is verplicht en de plaatsen zijn beperkt, champagne en kaviaar inbegrepen):

Zaterdag 19/11 - 16:00 - 17:00: De 69 geheimen die je moet weten over champagne - tasting & workshop €20
Zondag 20/11 - 16:00 - 17:00: Vier soorten kaviaar gekoppeld aan champagne - tasting & workshop €20

Exclusief sterrendiner van tweesterrenchefs Philippe Mille en Bart De Pooter
Vrijdag 18/11 - 20.30 UUR: Diner met zicht op zee (inschrijven kan vanaf 21/10)

Inschrijven kan via deze link: boulevarddechampagne.be

Beelden in hoge resolutie: http://press.talkie.be/nl/dir/boulevard-de-champagne

Voor meer info, beelden of interviews, gelieve contact op te nemen met: 

Marie Lemaitre
marie@talkie.be
0494 92 21 52

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium