Skip to Content
Oostends kunstenfestival The Crystal Ship uitgesteld omwille van coronavirus

Oostends kunstenfestival The Crystal Ship uitgesteld omwille van coronavirus

De vijfde editie van kunstenfestival The Crystal Ship in Oostende wordt uitgesteld omwille van de onvoorspelbare evolutie van de coronavirus-pandemie (COVID-19). Toerisme Oostende vzw besliste in samenspraak met Burgemeester Bart Tommelein en het stadsbestuur om het event uit te stellen.​

The Crystal Ship is een jaarlijks kunstenfestival in Oostende. Tijdens de paasvakantie creëren (inter)nationale artiesten kunstinstallaties en muurschilderingen met de stad als canvas. Die nieuwe creaties vervoegen telkens de kunstwerken van eerdere edities en vormen zo een gratis kunstenparcours doorheen de stad.

De vijfde editie van The Crystal Ship wordt omwille van de coronavirus-pandemie verplaatst naar een latere datum. “Het is cruciaal dat we de veiligheid van artiesten en bezoekers waarborgen. Gezien de huidige evoluties en reisrestricties is het evenement uitstellen de enige juiste keuze.”, aldus burgemeester Bart Tommelein.

“We zijn natuurlijk teleurgesteld, want we waren helemaal klaar om er een topeditie van te maken. We blijven niet bij de pakken zitten, dus hou onze social media pagina's in de gaten voor een nieuwe datum. We maken er sowieso een spetterende verjaardagseditie van later dit jaar!”, zegt Bjørn Van Poucke, curator van het festival.

Meer informatie over The Crystal Ship 2020 volgt spoedig.

Contacteer ons
Lotte De Wilde Walkie Talkie NV
Charlotte Marron Walkie Talkie NV
Lotte De Wilde Walkie Talkie NV
Charlotte Marron Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium