Ontmoet Chewbacca en beleef de beroemdste scenes uit de galaxy tijdens het nieuwe Star Wars seizoen!

Ontmoet Chewbacca en beleef de beroemdste scenes uit de galaxy tijdens het nieuwe Star Wars seizoen!

Van 12 januari tot en met 17 maart 2019 in Disneyland Paris.

De Star Wars legendes verwachten je in Disneyland Paris om je onder te dompelen in de meest epische momenten van de saga tijdens het nieuwe seizoen "Legend Of The Force - A Celebration of Star Wars™ ". Vanaf 12 januari kan je eindelijk Chewbacca ontmoeten, BB-8 bewonderen en de Dark Side of The Force voelen!

Beleef de meest iconische verhalen van de Star Wars saga opnieuw gedurende een volledig seizoen

Legendarische personages, galactische veldslagen, iconische lichtzwaarden, niet te missen muziek... Het seizoen "Legends Of The Force - A Celebration of Star Wars™ " biedt de kans om in het hart van het Star Wars universum te duiken, in de voetsporen van grote helden als Rey en BB-8... Maar ook om te strijden tegen de Dark Side of the Force, belichaamd door Darth VaderKylo Ren en vele anderen.

Nieuw: ontmoet Chewbacca 

Na een doorbraak in de eerste Star Wars film in 1977, werd Chewbacca een van de meest iconische helden in de filmgeschiedenis. Je kon hem reeds tijdens verschillende evenementen van de saga in Dinseyland Paris zien, maar nu is het moment aangebroken om hem persoonlijk te ontmoeten! Wookiee-fans van alle generaties worden welkom geheten tijdens dit nieuwe seizoen. 

Afspraak in de Production Courtyard in Walt Disney Studios Park voor een memorabel interview met de enige echte Chewbacca.

Star Wars : Een Galactische viering

Dit is een niet te missen kans! Bij het vallen van de avond, brengt Walt Disney Studios Park een eerbetoon aan het Star Wars universum met een spectaculair geluids-en lichtspektakel. Projecties, speciale effecten alsook personnages uit het Star Wars universum.

Onder de nieuwigheden dit jaar, zullen nog niet nog eerder vertoonde stukken gepresenteerd worden uit de Star Warsfilms: The Last Jedi en Solo: a Star Wars Story. Nieuwe personnages staan voor het eerst op het podium: de schattige BB-8, de loyale droid van Het Verzet, en de formidabele premiejager Boba Fett maken een opmerkelijke verschijning.

Maar let op, de Dark Side of the Force is nooit ver weg met schilderijen gewijd aan het Rijk en de Eerste Orde. Een afspraak die je niet mag missen!

De Stormtroopers veroveren het Walt Disney Studios Park:

Nieuw ! De Imperial March :  The Legends Of The Force dagen worden onderbroken met een reeks Stormtroopers invallen. Dit jaar zal de vreselijke Darth Vader de leiding nemen met "The Imperial March". Vastbesloten om de kracht van het Rijk te bewijzen, zal hij zijn Stormtroopers verzamelen om ervoor te zorgen dat de Rebellen de kracht van de duistere kant van de Force voelen. 

De Mars van de Eerste Orde : De charismatische Captain Phasma, uit de film Star Wars: The Awakening of the Force, maakt haar comeback. Zij zal paraderen met een indrukwekkende optocht van Stormtroopers van de Eerste Orde. Wees op je hoede!

Een patrouille Stormtroopers: een leger Stormtroopers zal overdag ophef veroorzaken door de menigte te patrouilleren op zoek naar leden of bondgenoten van het Verzet. Klaar om je te verbinden met de Eerste Orde? Dit is in ieder geval de perfecte gelegenheid om naast hun zijde te marcheren.

Legends of a Galaxy Far, Far away 

Deze spectaculaire show nodigt je uit om de meest geweldige scenes van de epische Star Wars opnieuw te beleven met zijn legendarische helden op het podium op het ritme van de memorabele muziek van John Williams. Je vindt er Kylo RenRey en Dark Maul én voor het eerst de geduchte premiejager Boba Fett en de vrolijke BB-8 droid. 

Deze show wordt meermaals per dag gepresenteerd op het Production Courtyard podium.

Dompel jezelf onder in de Star Wars Galactic Battles in het Disneyland Park.

De Star Wars legende is eveneens terug te vinden in het Disneyland Park waar je oog in oog komt te staan met Dark Vader in Starport, vlakbij de attractie Star Tours: The Adventures continue, waar je de kracht voelt van de Dark Side of The Force.

Star Tours: The Adventures Continue

Ultramoderne technologie, vluchtsimulatoren, 3D digitaal, audio-animatronics en legendarische muziek... In de Star Tours: The Adventures continue zijn alle ingrediënten verzameld om u een meeslepende ervaring te bieden in het hart van de Star Wars saga. De Starspeeder 1000 heeft niet minder dan 60 missiecombinaties aan boord. Klaar om op te stijgen met de amateurpiloot C-3P0?

Star Wars Hyperspace Mountain

Dankzij de Star Wars Hyperspace Montain attractie, vlieg je naar een geheel nieuwe atmosfeer om je bij de beroemde Rebel Alliance aan te sluiten en een epische expeditie te beleven, rijk aan sensaties, in het universum van de Star Wars films. Ervaar de heldhaftige strijd tegen het Galactische Rijke onder hoge snelheid op het geluid van de legendarische muziek van John Williams.

Klik hier om de hoge resolutie beelden te downloaden: http://press.talkie.be/nl/dir/disneyland-paris-legends-of-the-force

Beleef de ultieme Star Wars ervaring met de Legend of the Force - A Celebration of Star Wars van 12 januari tot en met 17 maart 2019 in beide Disney Parken !

Voor meer informatie of vragen, aarzel niet om ons te contacteren:

Walkie Talkie - Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 09 60 38

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992. Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en acht gethematiseerde Disney hotels en acht geselecteerde partner hotels met 8.500kamers in totaal. Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een world-class 27-holes golfbaan aanwezig. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

Contacteer ons
Maureen Richard Walkie Talkie
Maureen Richard Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium