ONTDEK EN ERVAAR BRUSSELS’ NIEUWSTE HOTSPOT

ONTDEK EN ERVAAR BRUSSELS’ NIEUWSTE HOTSPOT

In november 2019 opent een gloednieuw hotel ervaring, genaamd Qbic, de deuren in de meest booming wijk van onze hoofdstad. Zakenreizigers, vakantiegangers, maar ook locals haasten zich naar dé nieuwe place to be om te dineren, sporten, werken, chillen en slapen in deze bijzondere setting!
Zoals Qbic vind je er geen twee in Brussel! 

Tussen het bruisende nachtleven van Flagey en de toonaangevende Louizalaan, biedt Qbic een waaier aan ervaringen, waardoor je je onmogelijk verveelt!

Stap binnen in dit eigenzinnige designer-walhalla en check je onmiddellijk in aan één van de iPads of laat je verwelkomen door één van de Qbic medewerkers. Neem plaats op een van de schommels en vergeet niet een om een selfie te nemen in de grote ronde spiegel boven je. Click, post, share & like! Van een nieuwe hotelervaring gesproken!

Volg je neus en ontdek een oase aan lekkernijen en mogelijkheden, Motley, een plek waar restaurant, bar, relaxing en co-working speels samenvloeien. Qbic brengt graag mensen samen. Met Motley creëren ze een zitkamer, een speelse, maar ontspannende omgeving, een plek ‘net als thuis’, waar je kunt rondhangen, werken, koffiedrinken en je amuseren. Geniet bij mooi weer van een heerlijke cocktail in de tuin dat zich verschuilt in een groene oase midden in de stad.

Na een avontuurlijke dag in de stad of een drukke werkdag, neem je de lift of trap richting één van de 148 hotelkamers. Bij Qbic komt iedereen thuis. Zowel jonge reizigers, gezinnen of zakenmensen vinden hun gading in het aanbod Mini, Cosy, Fun of Fancy Rooms. Verwacht te worden begroet door het geweldige design dat door de rest van het hotel weerklinkt. 

Neem onderweg naar je kamer nog even een korte pauze in de kitchenette die zich op elke verdieping bevindt. Hou je van versgemalen koffie, een uitgebreid assortiment aan thee en diverse soorten (soja) melk om je drankje te pimpen? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Genoeg van al die cafeïne? In je kamer staat fris gefilterd water klaar! Neem een verkwikkende douche met waterbesparende functies en geniet van de heerlijk geurende biologische toiletartikelen. Ga languit op je bed liggen en ontspan met een goed boek uit de 'lost & found' boekenkast. Dankzij de supersnelle WiFi bekijk je films on-demand nog beter via de Smart TV. Blijf liggen... want vanuit je Qbi kan je de volledige kamer bedienen!  Laat je verbazen, laat je verrassen. Ga voor een verbluffende ervaring!

Qbi
Elk van de functioneel ingerichte slaapkamers wordt voorzien met de zogenaamde Qbi. Een elegante en slimme cocon die je toelaat totaal-controle te hebben vanuit je bed, samengesteld met een luxueus organische matras en ontelbare kussens er bovenop. Bovendien is elke Qbi in Brussel gepimpt doordat de wand van het meubilair geanimeerd wordt met ‘De avonturen van een stripfiguur in Brussel'.

Share drinks & dinner!
Word wakker met de geur van versgemalen koffie van Parlour, een lokale branderij, en start je dag vol energie met een verkwikkend ontbijt in Motley. Het restaurant serveert gerechten met lokale ingrediënten zoals chocolade van Frédéric Blondeel en vlees van Dierendonck, Brusselse bieren en groenten uit eigen streek. Eerder toe aan een hartige hap? Kies dan voor één van de belegde boterhammen geserveerd op authentieke houten planken of kies voor de 'sharing plates' met vrienden of collega's.

Our Place, Your Space.
Vergaderingen, presentaties, netwerkevenementen, interviews of workshops kunnen plaatsvinden in de 3-in-1 vergaderzalen. Lees: inspirerende ruimtes, die in de verste verte niet op de saaie vergaderruimtes van andere hotels lijken. Het is de ideale locatie voor iedereen die grootste dingen wil doen in een stimulerende omgeving. 

Nood aan ontspanning? Vorm de vergadertafels om tot een spelletje schaken dammen of Monopoly of pik een film mee in de speciale filmkamer gedecoreerd met velvet zetels die uiterst comfortabel zitten. Maak je hoofd helemaal leeg in de eco-friendly fitnessruimte met powerless toestellen.

Contacteer ons
Daphné Bonami
Maureen Richard
Daphné Bonami
Maureen Richard
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium