Ontdek de pret van magnetisme met SmartMax

Ontdek de pret van magnetisme met SmartMax

SmartMax's nieuwe "My First"-collectie bevat een aantal nieuwigheden voor maximaal avontuur. Een kans voor de kleintjes om ongelooflijke nieuwe wezens te ontmoeten.

SmartMax biedt magnetische constructie speelgoed en stimuleert vele vaardigheden bij kinderen zoals visuele coördinatie, tastzin, logisch redeneren en creativiteit. Met de SmartMax "My First"-collectie kunnen jonge kinderen in alle veiligheid het plezier van het magnetisme ontdekken!

My first Totem

Met de gloednieuwe My First Totemdompelen kinderen zich onder in een kleurrijke wereld en kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten gaan door hun eigen totems te creëren.

Bied uw kleintjes extra uitdagingen door ze aan te moedigen om de totems op de kaarten na te bouwen! 

Vanaf 12 maanden
Aanbevolen verkoopprijs: €19,99

 

My first Dinosaurs

Ontdek de dinosaurussen met SmartMax! De verschillende maten van deze wezens van weleer zullen het kind leren om onderscheid te maken tussen de verschillende groottes. 
Daarnaast leren de kinderen over het bestaan van de dinosaurussen... een nieuw verhaal om te vertellen!

Vanaf 12 maanden
Aanbevolen verkoopprijs: €19,99

 

My First Farm Animals

Het varken, het paard, de kip,... SmartMax heeft boerderijdieren aan de collectie toegevoegd. Met My First Farm Animals ontdekken kinderen het leven op de boerderij en creëren ze hun eigen wereld.

Vanaf 12 maanden
Aanbevolen verkoopprijs: €19,99 

 

My first Tractor Set

Als laureaat van Speelgoed van het jaar 2018 belooft My First Tractor Set uren en uren speelplezier. Dieren, tractors en aanhangwagens: peuters en kleuters kunnen de verschillende onderdelen samenstellen zoals ze zelf willen. Dankzij het magnetisme zullen ze makkelijk een tractor of een dier, de ene grappiger dan de andere, tot leven kunnen toveren!

Vanaf 18 maanden
Aanbevolen verkoopprijs: €24,99

 

My first Safari Animals

Neem uw kind mee op safari vanaf 12 maanden! Het is mogelijk met My first Safari Animals!

Deze nieuwe set is een geweldige manier om de dieren van de savanne te ontdekken: de giraf, de krokodil, de leeuw,..... Zelfs de lio-fanten zullen er deel van uitmaken! De lio-fanten? Een van de vele gekke combinaties die kinderen kunnen creëren, dankzij de magie van het magnetisme door de kop van de leeuw te combineren met de benen van de olifant.

Vanaf 12 maanden
Aanbevolen verkoopprijs: €19,99€

 

My First Animal Train

My First Animal Train stelt de eerste trein voor die in elkaar kan gestoken worden en alle dieren in de wagons kan laden die het kind ook maar wil. 

Zelfs de onderdelen van de dieren kunnen gecombineerd worden, wat het aantal mogelijkheden vergroot en het creëren stimuleert! 

Vanaf 18 maanden.
Aanbevolen verkoopprijs: €29,99


 

Voor vragen, suggesties of interviews, contacteer:

Walkie Talkie - Maureen Richard
maureen@talkie.be
+32 483 09 60 38
 

OVER SMART NV

Smart nv is een Belgisch bedrijf dat in december 1992 werd opgericht in Kontich nabij Antwerpen.  Onder Smart Toys & Games vallen drie merken: SmartGames (opgericht in 1999), SmartMax (opgericht in 2010) en GeoSmart (opgericht in 2016). Vrijwel alle producten worden rechtstreeks door Smart in België vervaardigd en in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht.

SmartGames is de wereldleider in leuke puzzelspellen die de hersenen trainen. Met SmartMax kunnen kinderen veilig de fascinerende wereld van magnetisme te verkennen. En GeoSmart is een magnetisch bouwspel.

Voor meer info, aarzel dan iet een kijkje te nemen op www.smart.be

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium