Ontdek 3 Belgische architecturale projecten met GROHE producten

Ontdek 3 Belgische architecturale projecten met GROHE producten

Maison Mathis (Hasselt), Hotel Indigo (Brussel), Van Der Valk hotel (Mechelen)

Story image

Je kan de producten van GROHE werkelijk overal vinden. Ook voor vele Belgische architecturale projecten blijft GROHE de eerste keuze als het gaat over sanitaire installaties. GROHE neemt je mee naar Maison Mathis,  Hotel Van Der Valk en Hotel Indigo waar het kraanwerk perfect aansluit op het prachtige interieur. Ontdek hieronder welke bijdrage GROHE leverde om deze gebouwen tot leven te brengen. 

Hotel Mathis in Hasselt

Story image

Je kan Maison Mathis vinden in Dubai, Bahrein, Ras el Khaimah, New Haven in Connecticut, maar sinds 2020 kan je het concept ook bij ons in Hasselt vinden. Met hun unieke restaurantconcept brengen ze een hulde aan onze Belgische eetcultuur. Ze halen inspiratie uit vele Europese keukens om zo de ultieme Maison Mathis ervaring te creëren. Hier ontdek je niet enkel culinaire hoogstandjes, maar geniet je ook van het prachtige interieur. Authenticiteit, eenvoud en functionaliteit staat hier centraal en daar kunnen de GROHE Essence kranen zeker bij niet in ontbreken. 

Lees hier nog meer over dit GROHE project.

Hotel Indigo in Brussel 

Story image

Het onlangs gerenoveerde Hotel Indigo in Brussel, oorspronkelijk gebouwd in 1928 in de Art Deco stijl, heeft zijn inspiratie gehaald bij de Botanische Tuinen die zich naast het hotel bevinden. Dit zorgt voor rust tussen de bruisende moderniteit van de glanzende internationale kantoorgebouwen van Brussel-Centrum.

Alle 284 kamers zijn geïnspireerd op 3 thema’s en kregen een bloemige, kruidige of tropische insteek. Op die manier wordt het weidse groen van de aanpalende Botanische Tuinen doorgetrokken in de kamers. De GROHE Essence wastafelkranen, Euphoria douchesystemen en Grohtherm 800 Cosmopolitan bad- en douchemengkranen maken van de spa geïnspireerde ensuite badkamers in Art Deco thema een badkamer waar je helemaal kan wegdromen. 

Lees hier nog meer over dit GROHE project.

Van Der Valk hotel in Mechelen

Het nieuwe Van Der Valk hotel ligt vlakbij het centrum. Voordien huisde het oude Mechelse openbare zwembad er. Het oude zwembad werd omgetoverd tot een ontspannende recreatievijver waar vele kamers uitzicht op hebben. Niet enkel is dit hotel een plek om volledig tot rust te komen. Het staat ook bekend voor zijn kwalitatief hoogstaand restaurant den Ouwen Dok. Van een uitgebreid ontbijtbuffet tot een en royale zondagse brunch: iedereen mag hier komen genieten van alle lekkernijen. 

Naast heerlijk eten en een prachtig uitzicht, kun je ook helemaal ontspannen in de badkamers van het Van Der Valk hotel. Controleer je douchetijd met het GROHE SmartControl douchesysteem en geniet tegelijkertijd van de perfecte waterhoeveelheid en temperatuur. De wastafels zijn uitgerust met de GROHE Eurosmart eengreepsmengkranen, die voorzien zijn van een reeks innovatie technologieën zoals GROHE SilkMoves ES en GROHE EcoJoy die eenvoudig water en energie besparen. Daarnaast is de kraan ook voorzien van de prachtige chroom afwerking van GROHE StarLight. 

Lees hier nog meer over dit GROHE project.

Download hier alle beelden


OVER GROHE N.V. - S.A.

GROHE, 's werelds toonaangevend merk voor complete badkameroplossingen en keukeninrichtingen heeft in totaal meer dan 6.500 werknemers in 150 landen, waarvan 2.600 in Duitsland. Sinds 2014 maakt GROHE deel uit van de sterke merkenportefeuille van de Japanse fabrikant van baanbrekende water- en woningbouwproducten: LIXIL. Om "Pure Freude an Wasser" te garanderen, is elk GROHE product gebaseerd op de merkwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. 

Gerenommeerde producthighlights zoals GROHE Eurosmart of de GROHE thermostaatserie, maar ook baanbrekende innovaties zoals het GROHE Blue watersysteem onderstrepen de diepgaande expertise van het merk. GROHE richt zich op de behoeften van de klant en creëert zo intelligente, toekomstgerichte en duurzame productoplossingen die een relevante toegevoegde waarde bieden binnen elk gezin én bovendien het kwaliteitslabel "Made in Germany" dragen. R&D en design zijn stevig verankerd als een geïntegreerd proces in Duitsland. GROHE neemt daarnaast zijn bedrijfsverantwoordelijkheid uiterst serieus en richt zich op een grondstofbesparende waardeketen. Sinds april 2020 produceert het sanitairmerk wereldwijd CO2-neutraal. GROHE heeft zich bovendien het doel gesteld om tegen 2021 volledig kunststofvrije productverpakkingen te gebruiken.

Het succes van GROHE werd de afgelopen tien jaar bevestigd met meer dan 460 design- en innovatieprijzen, als een van de meest duurzame Duitse ondernemingen. Daarnaast was GROHE de eerste binnen zijn sector die de MVO-prijs van de Duitse regering won, alsook opgenomen werd in de Top 50-ranking van het gerenommeerde Fortune®-magazine in de categorie ‘Changing the World’.​​ www.grohe.be


Voor meer info, vragen of opmerkingen, aarzel niet ons te contacteren:

Walkie Talkie
​Deborah Dekrem & Rani Huttener l [email protected] I 0495 14 18 26 & 0477 85 42 38

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium