Olga & Ella Leyers en Bent Van Looy ambassadeurs voor nieuwe editie #MODEinOOSTENDE

Olga & Ella Leyers en Bent Van Looy ambassadeurs voor nieuwe editie #MODEinOOSTENDE

Grootse modeshow in samenwerking met Filmfestival Oostende als kick-off

De zussen Olga & Ella Leyers en muzikant Bent Van Looy zijn dit jaar de gezichten voor #MODEinOOSTENDE. Het mode-evenement kon daarmee weer topambassadeurs strikken die naast hun liefde voor mode ook een liefde voor Oostende delen. De moderedactie van Feeling, o.l.v. Chef Mode Els Keymeulen maakte een selectie van Oostendse winkels. Deze winkels zullen tijdens het weekend van 14 en 15 september in de kijker worden gezet tijdens de zesde editie van #MODEinOOSTENDE. Nieuw dit jaar is ook de modeshow tijdens de Ladies Night van het Filmfestival Oostende. 

#MODEinOOSTENDE is ondertussen een vaste waarde in de shoppingkalender van Oostende. Actrice en presentatrice Olga Leyers, actrice Ella Leyers en muzikant, zanger en componist Bent Van Looy zijn de ambassadeurs van het mode-evenement. Zij zullen tijdens het weekend van 14 en 15 september ook aanwezig zijn in de winkelstraten. 

Modeshow
Nieuw dit jaar is de modeshow in het Kursaal tijdens de Ladies Night van het Filmfestival van Oostende. Gastvrouwen Lynn van Royen & Sandra Bekkari introduceren de internationale topfilm 'Late Night' van Nisha Ganatra en geven leuke prijzen weg. Na de film presenteren de deelnemende winkels van #MODEinOOSTENDE de laatste modetrends tijdens een flitsende modeshow. De presentatie is in handen van Bent Van Looy. Tickets kosten 15 euro. Alle info over de FFO19 Ladies Night vind je op de website.

Feeling
Dit jaar koos Toerisme Oostende voor Feeling als partner voor #MODEinOOSTENDE. Het shoppingweekend kon op de expertise van de moderedactie, o.l.v. Chef Mode Els Keymeulen van Feeling rekenen om de selectie van winkels te maken. Feeling zorgt ook voor extra activaties tijdens #MODEinOOSTENDE. De redactie van Feeling zal heel het weekend aanwezig zijn in Oostende. 

Dé shoppingstad aan zee
Jaarlijks zakken heel wat fashionista’s af naar de Stad aan Zee voor het nodige shoppingplezier. Tijdens het weekend van #MODEinOOSTENDE kan je een shoppingroute doorheen de stad volgen, terwijl in de deelnemende winkels verschillende in-store events worden georganiseerd. Elk jaar staan er verschillende modeshows, workshops en traktaties op het programma. Een overzicht van de deelnemende winkels en de verschillende activaties vind je op www.visitoostende.be/modeinoostende.

#MODEinOOSTENDE is een organisatie van Toerisme Oostende vzw en Feeling.

KLIK HIER OM BEELDEN IN HIGH RES TE DOWNLOADEN: http://press.talkie.be/nl/dir/modeinoostende

Overzicht deelnemende winkels

 1. iO Sophie

 2. NZA New Zealand Auckland  

 3. Fleur de Lies #Greenlover

 4. Lolotte

 5. Tutti Confetti

 6. Ensor 14

 7. Giovane

 8. Optiek Dresen

 9. Lily

 10. Edouard Couture

 11. KIDZ

 12. MENZ.

 13. Brooklyn

 14. Bolts Skateshop

 15. Design Oostende

 16. Jansseune Interieur

 17. White Interiors

 18. Eau 23

 19. La Fille

 20. Maison L’Oxygène

 21. Julia June

 22. Icons Collections

 23. Dameskledij-el

 24. Ferm/Homme

 25. Pied de Poule

 26. Hugo Boss by DITTO

 27. FERM

 28. World of Rascals

 29. Esprit

 30. Vero Moda

 31. A-Propos Fashion

 32. Kinderschoenen De Dappere Stappers

 33. KABINE

 

Praktische info:

Data en locatie
Zaterdag 14 en zondag 15 september 2019
Winkelstraten in Oostende

FFO19 Ladies Night
Woensdag 11 september
Kursaal Oostende
Tickets: €15

Contacteer ons
Charlotte Marron Walkie Talkie
Quentin Glodé Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Quentin Glodé Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium