Nieuwe sensaties en zeeheks Ursula nemen Disneyland® Paris over tijdens Disney's Halloween Festival

Nieuwe sensaties en zeeheks Ursula nemen Disneyland® Paris over tijdens Disney's Halloween Festival

Het is tijd om de eerste beelden van het nieuwe Halloween seizoen te onthullen dat nog tot en met 3 november 2019 in Disneyland® Paris plaatsvindt. Onder de nieuwigheden, neemt Ursula deel aan een nieuwe spookachtige show boordevol Disney Schurken, The Twilight Zone Tower of Terror, die verrijkt is met nieuwe ervaringen die nog spannender zijn en waarbij gasten een exclusief kijkje kunnen nemen naar de scènes uit 'Maleficent: Mistress of Evil'.

Ursula neemt plaats in de gloednieuwe show "Are You Brave Enough?"
Voor het eerst, kaapt de slechte zeeheks Ursula de festiviteiten en neemt ze Castle Stage over met een kwaadaardig plan. Ze verzamelt elke dag Disney Schurken in een poging om je te doen zwijgen zoals ze eerder deed met Ariel in De Kleine Zeemeermin.

Ursula speelt live haar beroemde volkslied "Poor Unfortunate Souls" en een gloednieuw nummer "Are You Brave Enough?", speciaal gemaakt voor de nieuwe Disney productie. Het nummer is ook het officiële thema van de 2019-editie van het Disney's Halloween Festival.

Het publiek zal kunnen genieten van de ondeugende uitvoering van Ursula omringd door Disney Schurken waaronder Cruela, de Boze Koningin, Assepoester's vreselijke schoonfamilie (Tremaine, Anastasia en Drizella), Gaston en Dr. Facilier, die gasten zullen betoveren met een nieuw verhaal dat hen sprakeloos zal maken.

Maleficent in de schijnwerpers en meer fascinerende ontmoetingen met Disney Schurken
Aan het einde van de show zullen de meest gedurfde gasten, enthousiast zijn met de komst van vele slechte Disney Schurken die ze kunnen ontmoeten en begroeten voor Castle Stage. De Hartenkoningin, Kapitein Haak, gouverneur Ratcliffe, Frollo en Jafar komen samen voor een paar huiveringwekkende vrolijke ontmoetingen. 

Maleficent heeft een betovering uitgesproken om de binnenplaats van het Kasteel te transformeren in een groene struik in de vorm van een vreselijke draak. Sluip ernaartoe om de 'Mistress of All Evil' zelf te kunnen ontmoeten. 

Maleficent zal ook in de schijnwerpers staan bij het vallen van de avond op het Kasteel van Doornroosje met een speciale drie minuten durende show, vlak voor de nachtelijke spectaculaire Disney Illuminations.

Een exclusief voorproefje van Maleficent: Mistress of Evil
Gasten van Disneyland® Paris zijn één van de eersten die een voorproefje krijgen van scènes uit de nieuwe live-actiefilm Maleficent: Mistress of Evil. En dit uitsluitend tijdens het Disney's Halloween Festival in Studio Theater in Walt Disney® Studios Park tot en met 21 oktober. Dit is een kans om het geheel nieuwe fantasie-avontuur te verkennen en Studio Theater te zien met een kwaadaardig Malificent thema.

'Maleficent: Mistress of Evil' pikt enkele jaren na 'Maleficent' op en onderzoekt de complexe relatie tussen de legendarische fee en de binnenkort nieuwe Koningin terwijl ze nieuwe allianties vormen en nieuwe tegenstanders ontmoeten in hun strijd om de heidevelden en de magische wezens die binnenin wonen.

'Maleficent: Mistress of Evil' komt in de theaterzalen vanaf 18 oktober.

Ervaar nieuwe sensaties met verrijkte attracties**

Fans van spanning en sensatie zullen genieten van de nieuwe versie van The Twilight Zone Tower of Terror, precies op tijd voor het Disney's Halloween Festival. Een huiveringwekkende nieuwe wending neemt de favoriet van de fans over in het Walt Disney® Studios Park. Bereid je voor op een nieuw verhaal, met oogverblindende speciale effecten en nieuwe spannende drop-sequenties. 

Phantom Manor is, mysterieuzer dan ooit tevoren, terug! Gasten die niet bang zijn van een beetje spanning`, kunnen hun moed op de proef stellen bij de iconische attractie die heropend is na het grootste renovatieproject in zijn geschiedenis. Er zijn tal van verrassingen in petto voor gasten op deze mysterieuze en fascinerende tour. Kijk om elke hoek uit voor spoken en geesten!
** Het hele jaar door.

Mickey's Halloween Celebration
Mickey's Halloween Celebration is terug met zijn nieuwste toevoeging, "Mickey's Illusion Manor". Mickey krijgt hulp van enkele vreemde zombies en de drie grappenmakers Kwik, Kwek en Kwak, de neefjes van Donald Duck. Geen reden tot paniek, want Minnie, Donald, Daisy, Knabbel & Babbel, de Drie Kleine Biggetjes en vele anderen zullen paraderen in hun eigen praalwagens, die allemaal vrolijkheid en herfstkleuren uitstralen.

Je snoep of je leven?
Deze Halloween zal bijzonder smakelijk zijn dankzij de samenwerking met de Belgische chocolademaker Pierre Marcolini voor een 'trick or treat' doosje met chocolades die tijdens het seizoen in bepaalde Disneyland® hotelkamers te vinden zijn. In de Parken bereiden ondeugende geesten een storm voor om verschillende gastronomische specialiteiten in Halloween-stijl te ritselen, voor alle smaken en verlangens, van Maleficent Burgers en Cruella  Cupcakes, Disney Schurken zandkoekjes geïnspireerd door Jafar, Ursula, ... en andere giftige cocktails. 

Angstaanjagende mode en meer
Ga voor een heerlijke Halloween-winkelervaring in Disneyland® Paris met nieuwe producten in het thema van Disney Schurken en Halloween. Oortjes, spelden, kostuums, kledij, ... Gasten kijken hun ogen uit! Onder de nieuwigheden zullen twee nieuwe jurken bezoekers in Disneyland® Paris in staat stellen om met trots hun liefde voor Disney Schurken en het Disney's Halloween Festival te dragen. 

Ga naar New Century Notions Flora's unieke boetiek in Main Street, VS en World of Disney in Disney Village om het grootste assortiment Halloween-merchandise op één plek te ontdekken. 

Sommige Disneyland® Paris-producten zijn ook beschikbaar op shopDisney.fr.

Twee Disney Halloween Parties
Dit jaar betoveren twee Disney Halloween Parties op 26 en 31 oktober 2019 Disneyland® Paris. Van 20:00 tot 02:00 uur hebben laffe Disney Schurken het Disneyland® Park helemaal voor zichzelf en ze dagen je uit om mee te doen voor het meest ondeugende feest ooit. Oogie Boogie van The Nightmare Before Christmas zal zijn eerste optreden ooit doen. Wees voorbereid op exclusieve shows en animaties. Gasten kunnen tot twee uur 's ochtends genieten van verschillende attracties, zoals Phantom Manor, Big Thunder Mountain, "It's a small World", Peter Pan's Flight en Star Tours: The Adventure Continue! Twee uitzonderlijke DJ's zullen optreden: Mike Williams op 26 oktober en Ofenbach op 31 oktober.

Tickets zijn hier verkrijgbaar. Het Disney's Halloween Festival heeft een monsterlijk gekke en kleurrijke sfeer om van 28 september tot 3 november 2019 te genieten in Disneyland® Paris.

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium