Nieuwe Crock-Pot Dura Ceramic lijn luidt Crocktober feestelijk in

Nieuwe Crock-Pot Dura Ceramic lijn luidt Crocktober feestelijk in

Crock-Pot doopt oktober om tot Crocktober! De wintermaanden zijn in aantocht, de temperaturen zakken. Laat de lekkere stoofpotjes en hartverwarmende eenpansgerechten maar aanrukken. Wie denkt dat je voor een lekkere zelfgemaakte maaltijd lang in de keuken moet staan heeft duidelijk nog nooit van de Crock-Pot gehoord, dé referentie onder de slowcookers.
 

Slowcooking

Slowcooking is in Amerika en Engeland al enige tijd een vaste waarde in vele huishoudens. Ook in ons Belgenlandje wint het aan populariteit, maar wat is slowcooking nu precies? Simpel: je plaatst je ingrediënten voor een gerecht naar keuze in de Crock-Pot, kiest de gewenste stand en laat alles doorheen de dag lekker garen op een temperatuur van maximum 96 graden Celsius.  Er is keuze uit twee standen die verschillen in temperatuursopbouw. De lage stand doet er langer over dan de hoge stand om de optimale temperatuur van 96 graden te bereiken, wat nuttig kan zijn voor bepaalde gerechten. Crock-Pots die over een timer beschikken schakelen na de gaartijd automatisch over op de warmhoudstand, zodat je bij thuiskomst meteen van een warme maaltijd kan genieten.

 

Let Crock-Pot do the cooking for you

Doordat het gerecht nooit aan de kook gebracht wordt komen alle pure smaken van de ingrediënten en kruiden optimaal tot hun recht, zonder dat er vitaminen of mineralen verloren gaan. Bovendien heb je door de keramische antikleeflaag van de Crock-Pot geen vetstof nodig.

En dan misschien nog de belangrijkste feature van allemaal: het veiligheidssysteemschakelt het toestel automatisch uit bij oververhitten. Dat betekent dat je met een gerust hart kan genieten van de tijd die je anders in de keuken zou spenderen. Ga nog sporten, doe nog wat boodschappen of pik je kinderen ondertussen op. Geen probleem, je kan je maaltijd met een gerust hart verder laten sudderen. Eens thuis staat een heerlijk en voedzame schotel voor je klaar! Dat gerecht hoeft trouwens niet noodzakelijk een stoofpotje of een andere traditionele winterse maaltijd te zijn. Alles van soepen over pasta’s tot sauzen, maar ook taarten en zelfs glühwein maak je er in een handomdraai in klaar. Verder staat de Crock-Pot synoniem voor zuinigheid. Door zijn lage wattage verbruikt hij maar een minimale hoeveelheid energie: voor acht uur garen slechts evenveel als tweemaal je waterkoker gebruiken.

 

Crock-Pot Dura Ceramic voor nog meer gebruiksgemak

Nieuw dit seizoen is de Dura Ceramic lijn. Uniek is dat de binnenpannen nu ook op inductiefornuizen gebruikt kunnen worden. De nog gladdere keramische coating zorgt voor een optimale temperatuurgeleiding en een langere levensduur dan andere antikleeflagen. De uitneembare keramiekschaal is oven- en vaatwasbestendig en het glazen deksel laat je toe om tussendoor snel een kijkje te nemen naar je vijfsterrengerecht in wording.

 

Productinformatie Crock-Pot CR026X Dura Ceramic

 • Dura Ceramic binnenpan met extra gladde anti-kleeflaag en glazen deksel
 • Inhoud van 5 liter, ideaal voor zo'n 5 à 6 personen
 • Binnenpan en glazen deksel zijn geschikt voor gebruik in de oven, op (inductie)kookplaat, in koelkast / vriezer. Pan en deksel zijn ook geschikt voor gebruik in de vaatwasser. 
 • Twee standen
 • Automatische warmhoudstand
 • Timer met een bereik van 20 uur
 • De richtprijs voor de Crock-Pot CR026X Dura Ceramic is € 139,95. Er is al een Crock-Pot vanaf € 49.

 

Productinformatie Crock-Pot CR027X Dura Ceramic

 • Dura Ceramic binnenpan met extra gladde anti-kleeflaag en glazen deksel
 • Inhoud van 6 liter, ideaal voor zo'n 7 à 8 personen
 • Binnenpan is geschikt voor gebruik in oven, op kookplaat, in koelkast / vriezer en kan ook in de vaatwasser
 • Twee standen
 • Automatische warmhoudstand
 • Timer met een bereik van 20 uur
 • De richtprijs voor de Crock-Pot CR027X Dura Ceramic is € 159,95. Er is al een Crock-Pot vanaf € 49.

 

De Dura Ceramic reeks en andere Crock-Pot modellen uit het assortiment van IT&M zijn beschikbaar in de betere speciaalzaak.

 

Over IT&M
IT&M is specialist in hoogwaardige keukenapparatuur voor zowel de professional als de consument en vertegenwoordigt een aantal bekende producenten van keukenapparatuur in de Benelux. IT&M richt zich vanuit haar vestiging in Eindhoven op de betere kookwinkels, speciaalzaken en een aantal kwaliteitsketens.

Wil je meer weten over IT&M? Neem een kijkje op hun website of Facebookpagina voor meer informatie over hun producten en allerhande leuke receptjes.
 

 

Voor extra vragen, beeldmateriaal of interviews, aarzel zeker niet ons te contacteren.

Walkie Talkie - Alexis Bracke
alexis@talkie.be
0032 473 63 48 20

 

 

 

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium