NIEUW: instax SQUARE Link

NIEUW: instax SQUARE Link

Fujifilm's nieuwe instax SQUARE Link brengt Augmented Reality en het delen van digitale beelden naar de wereld van instant fotografie

Story image

 

Donderdag 27 oktober 2022 - Fujifilm Europe kondigt vandaag de lancering van de FUJIFILM instax SQUARE Link smartphone printer (SQUARE Link) aan. Vanaf 16 november 2022 kunnen instant fotografie fans het delen van digitale beelden en Augmented Reality ervaren dankzij de nieuwste toevoeging van de SQUARE Link aan de populaire serie Link Smartphone printers. Bovendien maakt deze nieuwe printer instant SQUARE formaat prints die 1,5 keer het formaat zijn van de alom bekende instax mini tegenhanger. 

SQUARE Link beschikt over een reeks nieuwe, unieke functies waaronder AR (Augmented Reality) Print en instax Connect™. Net zoals de andere smartphone printers van de Link-familie, bevat SQUARE Link een verscheidenheid aan frame sjablonen, digitale stickers en print mode opties die handig toe te passen zijn op gemaakte beelden met de gratis te downloaden app. 

Shin Udono, Senior Vice President, Imaging Solutions, Fujifilm Europe vult aan: "We zijn enorm enthousiast over de introductie van de nieuwe instax SQUARE Link, waarbij we voor de ontwikkeling rekening hebben gehouden met de wensen van instant fotografie en smartphone printing fans. De nieuwe SQUARE Link combineert alles wat gebruikers leuk vinden aan de bestaande Link formaten, nu in een SQUARE formaat - met de toevoeging van spannende nieuwe functies zoals AR Print en instax Connect, waardoor ze nog meer mogelijkheden krijgen om beelden te verbinden, te bewerken en te delen."

SQUARE Link is beschikbaar in Ash White en Midnight Green en zal vanaf 16 november 2022 te koop zijn voor een aanbevolen verkoopprijs van € 149,99. 

AR (Augmented Reality) Print

SQUARE Link biedt de mogelijkheid om Augmented Reality-functies aan foto’s toe te voegen, waaronder speciale effecten, tekst, afbeeldingen, achtergrondkleuren, doodles en animaties en dit door middel van een QR-code op de foto. Door de code te scannen kunnen gebruikers de AR-content op en rond hun print bekijken. 

instax Connect

Met behulp van de SQUARE Link App kunnen gebruikers met de instax Connect functie instax beelden digitaal delen door een smartphone beeld te selecteren, tekstinhoud en/of effecten toe te voegen en het naar een aangesloten apparaat (zoals een smartphone, tablet, enz.) te sturen. Gebruikers kunnen tekst aan hun afbeeldingen toevoegen en krijgen testreacties direct op de afbeelding teruggestuurd. Ontvangers die ook SQUARE Link gebruikers zijn, kunnen zelfs een kopie van de afbeelding met of zonder de tekst afdrukken. 

Image Modes, Design Frames en Stickers

Zoals alle producten van de instax Link Smartphone printer line-up, bevat SQUARE Link een verscheidenheid aan frame sjablonen, digitale stickers en print mode opties waarmee beelden creatief kunnen worden bewerkt. Gebruikers kunnen kiezen uit twee printmodi: instax-Rich Mode voor diepe, verbeterde kleuren en instax-Natural Mode voor een meer klassieke look. Smartphonebeelden kunnen ook worden verbeterd met artistieke filters of door de helderheid, het contrast en de verzadiging van het beeld aan te passen. Gebruikers van SQUARE Link kunnen ook tot negen foto's combineren tot één instax print collage via de collage functie in de App.  

Lichtgewicht draagbaarheid en snelheid 

De SQUARE Link printer is compact, licht en afgewerkt met een gestreepte textuur. Eenmaal de print toets wordt ingedrukt, wordt de instant print in ongeveer 12 seconden geprint en kunnen er ongeveer 100 instax prints per lading naadloos geprint worden via Bluetooth.

Story image
Story image
Story image

SQUARE Link is beschikbaar in Ash White en Midnight Green en zal vanaf 16 november 2022 te koop zijn voor een aanbevolen verkoopprijs van € 149,99. 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium