Nieuw: het Belgische merk MOMSTER maakt slow fashion voor hipster moms

Nieuw: het Belgische merk MOMSTER maakt slow fashion voor hipster moms

Voor mommies (to be) die hun buik vol hebben van de gangbare bolletjes- en hartjes prints op zwangerschaps- en borstvoedingskledij

Hippe zwangerschapskledij die je ook na je zwangerschap kan blijven dragen, dat is exact waar MOMSTER voor gaat. Het nieuwe Belgische merk haalt zwangerschapsmode out of the dark ages en benadrukt dat vrouwen zich ook tijdens hun zwangerschap en borstvoedingsperiode hip en sexy mogen kleden. Het doordachte ontwerp en de slimme stoffen-keuze zorgen ervoor dat elke MOMSTER-outfit vrouwen op ieder moment van de zwangerschap, én daarna, perfect past. Say hello to slow fashion!

Coole zwangerschapskledij waar je nog jaren van kan genieten, gek dat het nog niet bestond want vóór de komst van MOMSTER was het een ware schaarste in de winkelrekken. Hoog tijd om daar verandering in te brengen vond Rebekka Jeurissenleading lady van MOMSTER. Met een indrukwekkende achtergrond in de modewereld bij niet minder dan Tommy Hilfiger, Intimissimi, Calvin Klein en Levi's, is ze de juiste vrouw op de juiste plaats om deze innovatieve fashion baby op de wereld te zetten.

"Ik wil alle toekomstige mama’s steunen, hen goed, sexy, stralend en energiek laten voelen. Want jullie zijn meer dan die zwangere buik en niet alleen maar ‘mama’. Jullie zijn vrouwen met bruisende persoonlijkheden, met passies en ambities, met hobby's, met dromen en een liefde voor mode. Achter elke fantastische zwangerschapsbuik schuilt er een nog fantastischere topvrouw," aldus Rebekka Jeurissen.

AGENDATIP

Vanaf het Moederdag openingsweekend (7 & 8 mei) tot en met 26 juni kan je terecht in de MOMSTER pop-up store in Gent.

 

Adres: Nederkouter 11.


Ontdek de collectie 

Wear it longer, love it stronger!

MOMSTER biedt kleding voor mama's bij wie het iets gewaagder mag én voor zij die hun buik vol hebben van de gangbare bolletjes- en hartjes prints. Rebekka hoopt met haar kleding vrouwen op vlak van mode optimaal te kunnen ondersteunen doorheen de zwangerschap, zodat de vrouw achter de buik zichzelf kan blijven en ook in haar zwangerschapskleding kan stralen. Alle stukken werden ook borstvoeding proof gemaakt.

Dankzij het slimme ontwerp kan je de prachtige stukken blijven dragen, ook nadat die negende maand verstreken is. Slow fashion ten top waardoor kleding niet onnodig wordt weggegooid. Een duidelijk signaal waarmee MOMSTER de fast fashion cultuur een halt wil toeroepen.  

"Zit jij ook altijd tussen twee maten? Problem solved! MOMSTER maakt 2-in-1 maten, zo zit je voor, tijdens en na je zwangerschap steeds comfortabel. Onze maat tabel is: XS/S, S/M, M/L, L/XL. Leun je dus iets meer naar een kleinere of grotere maat, dan is er steeds wel een oplossing. Twijfel je toch nog? Ga dan voor de grotere maat." tipt Rebekka Jeurissen.

Onmisbaar in je zwangerschapsgarderobe: de lange jurk

De MOMSTER jurken zijn voorzien van onzichtbare knopjes zodat je makkelijk borstvoeding kan geven. Ook zijn ze afgewerkt met handige ¾ mouwtjes en zijzakken om je essentials altijd bij de hand te hebben. Draag de Ready to (st)roll en Reversible pleated jurk lekker los of met het lint rond je middel om de juiste rondingen extra te accentueren. Combineer met een sneaker om naar het werk te gaan of met een enkellaarsje voor een avondje uit.

Reversible pleated dress - €139,99.
Reversible pleated dress - €139,99.

Een comfortabele én on-trend midi-rok: dé musthave voor in je kleerkast

MOMSTER’s Take it easy midi-rok is een comfy zwangerschapsrok met elastische band waarin je buik vrijspel heeft zowel tijdens als na de zwangerschap. Tijdens de zwangerschap kan je de rok boven je buik dragen. Na je zwangerschap soepel rond je taille. Combineer met één van de MOMSTER cropped tees and you’re ready to go!

De volledige collectie is vanaf mei verkrijgbaar via momster.eu.

Take it easy skirt € 79,99. Cropped tee € 39,99.
Take it easy skirt € 79,99. Cropped tee € 39,99.

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium