NIEUW: FUJIFILM X-T200

NIEUW: FUJIFILM X-T200

Intuïtieve touchscreen bediening en uitzonderlijke beeldkwaliteit

Een nieuw ontworpen EVF, snelle gezichtsherkenning AF, de mogelijkheid om 24,2MP stills te maken bij 8 FPS en 4K UHD-video, dat is de nieuwe lichte en compacte FUJIFILM X-T200 camera! Verwacht je aan geweldige prestaties dankzij de nieuwe sensor en processorcombinatie. De camera is voorzien van een helder, groot kantelbaar LCD aanraakscherm dat je een gelijkaardige intuïtieve bediening geeft als deze van een smartphone.

Naast het aanbieden van HDR video, laat de X-T200 je toe om 4K30p en Full-HD 120p video’s op te nemen. De elektronische stabilisatiemodus zorgt ervoor dat je video vlot kan worden opgenomen, waardoor uitzonderlijke beeldkwaliteit wordt verkregen, waaraan een normale smartphone niet kan tippen.  

De nieuwe FUJIFILM X-T200 is dé camera voor creatievelingen die eenvoudig video’s en beelden van hoge kwaliteit willen vastleggen voor hun verschillende kanalen.

De voornaamste kenmerken:

  • Uitzonderlijke beeldkwaliteit in elke situatie

De X-T200 combineert innovatiedesign en technologie om (amateur) fotografen een complete oplossing te bieden. In vergelijking met zijn voorganger, de X-T100, is de X-T200 niet alleen 80gr lichter, maar is hij tevens in staat om 3,5 keer sneller gegevens te verwerken.

  • Het perfect beeld dankzij jouw touch

Uitgerust met een breedbeeld LCD-touchscreen dat kan worden geopend en gesloten tussen 0 en 180 graden en kan worden geroteerd tussen -90 en +180 graden, laat de X-T200 je toe om een verscheidenheid aan instellingen zoals helderheid, achtergrondvervaging, filmsimulatie-effecten en beeldverhoudingen met een eenvoudige touch aan te passen.

  • Focus op gezichten en het moment

De gezichtsherkenning AF maakt het mogelijk om snel en eenvoudig op individuen of groepen mensen te focussen. Zelfs wanneer je een selfie neemt! Geautomatiseerde functies, zoals de Main Subject Recognition, maken het mogelijk om de camera in te stellen om een hoofdonderwerp te kaderen, scherp te stellen, te volgen en te vereeuwigen.

  • Legendarische kleuren

Met 85 jaar ervaring op de teller is FUJIFILM verantwoordelijk voor enkele van de meest iconische fotografische films in de geschiedenis. Deze uitzonderlijke kennis werd samengebracht in de 11 digitale filmsimulatie modi die in de X-T200 werd geïnstalleerd. Dit resulteert in beelden met de look en feel van de eigenlijke films. Verder zorgen 20 geavanceerde filters, waaronder de Clear Filter, voor nog meer creatieve mogelijkheden.

  • Meer dan gewoon een video

De vernieuwde elektronische stabilisatie en HDR video modi zorgen ervoor dat de X-T200 meer kan dan alleen maar mooie 4K video-opnames maken. De video’s zijn niet alleen stabielscherp en goed afgewerkt, de nieuwe HDR-videofunctie maakt het opnemen van videobeelden in situaties met veel contrast veel gemakkelijker en praktischer. De videobewerkingsfuncties maken het mogelijk om clips bij te snijden zodat je deze onmiddellijk met je smartphone kan delen zonder je computer te hoeven gebruiken.

De X-T200 is eind februari 2020 beschikbaar in twee kleuren (zilver en donker zilver) als stand alone body voor een aanbevolen verkoopprijs van €849,- of kit met de XC 15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ lens.

Voor een uitgebreidere kit is de nieuwe FUJINON XC35mmF2 lens uitermate geschikt. De lens is licht in gewicht, produceert een mooie bokeh en heeft een snelle AF. Eveneens eind februari 2020 beschikbaar voor een aanbevolen verkoopprijs van €199,-

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium