NIEUW: FUJIFILM X-Pro3

NIEUW: FUJIFILM X-Pro3

Leg de essentie van pure fotografie vast met minimale afleiding dankzij de nieuwe spiegelloze digitale camera X-Pro3

De X-Pro Series is vanaf het eerste model (de X-Pro1 in  2012 en X-Pro2 in 2016) een bijzondere reeks camera's binnen de X Series en heeft menig fan gemaakt zowel bij professionele als amateurfotografen. De X-Pro Series is voornamelijk gegeerd voor documentaire en reportage-fotografie dankzij de klassieke zoeker, knoppen voor intuïtief gebruik en draagbaarheid van de camera. 

De X-Pro3 heeft één van de meest robuuste en duurzame body's dankzij het gebruik van DuratectTM*1 coating en titanium voor de externe delen, dit met een bijzonder goede sterkte/gewicht ratio. De camera heeft een unieke "Advanced Hybrid Viewfinder", met verhoogde resolutie en luminantie. Nieuw is ook de "CLASSIC Neg" film simulatie (kleurnegatieffilm simulatie) die nog meer verschillende kleurtonen geeft aan de beelden. De X-Pro3 maakt gebruik van de 26.1MP “X-TransTM*2 CMOS 4” sensor en de “X-Processor 4” image processing engine, reeds toegepast in de FUJIFILM X-T3 en de FUJIFILM X-T30. Dankzij deze combinatie en de nieuwe firmware, werkt de phase-detection AF tot een luminantie van -6EV, bijna gelijk aan een pikdonkere situatie. 

De voornaamste kenmerken:

 • Geavanceerde duurzaamheid
  De externe camerabehuizing van titanium zorgt voor extra sterkte en corrosieweerstand. De magnesium legering binnenin met speciale afdichting op 70 punten biedt de camera een geavanceerde stof- en vochtbestendigheid. Wetende dat de camera ook functioneert bij temperaturen tot -10°C. 
 • verbeterde Advanced Hybrid Viewfinder
  Gebruikers kunnen eenvoudig schakelen tussen optische zoeker (OVF) en de elektronische zoeker (EVF). 
 • maximale performantie dankzij de 4de generatie sensor en processor
  De X-Pro3 maakt gebruik van een verbeterd algoritme om autofocus mogelijk te maken bij een minimale helderheid van -6EV, wat bijna pikdonker is. De nieuwe HDR-opnamefunctie combineert meerdere continu opgenomen beelden van verschillende belichtingsniveaus om het dynamische bereik uit te breiden. De X-Pro3 beschikt voor het eerst over een AF-bereikbegrenzersfunctie. 
 • uitstekende beeldkwaliteit, een brede waaier aan film simulaties en andere effecten
  Met de X-Pro3 kunt u de hoofdkleur kiezen uit een matrix aan warme/koele tinten en magenta/groene tinten, waarbij de rijke gradatie in uw afbeeldingen wordt opgenomen om foto's met een persoonlijke touch te maken. 
 • buitengewoon handig en draaibaar aanraakscherm
  Het kantelbare LCD-touchscreen kan ongeveer 180 graden draaien zodat u verschillende opties heeft om minder voor de hand liggende objecten te fotograferen. Met de USB Type-C poort kunt u de batterij opladen en data transfereren.

Optionele accessoires voor de X-Pro3:

 • Lederen tas "BLC-XPRO3"
  Elegant en beschermt tegelijkertijd de camerabehuizing. De batterij kan worden vervangen terwijl de tas aan de camera bevestigd is.
 • Handgreep “MHG-XPRO3” 
  Voor een betere bediening van de camera, vooral bij het gebruik van zwaardere lenzen met een groot diafragma.

De FUJIFILM X-Pro3 is beschikbaar vanaf eind november 2019 en heeft een aanbevolen verkoopprijs van € 1.899,-.

Contacteer ons
Daphné Bonami
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium