Skip to Content
Nieuw filmconcept dropt je midden in horrorfilm 'It: Chapter Two'

Nieuw filmconcept dropt je midden in horrorfilm 'It: Chapter Two'

Is huiveren tijdens een horrorfilm in de bioscoopzaal nog niet eng genoeg voor jou? Speciaal voor de release van het langverwachte 'It: Chapter Two' lanceert Kinepolis het gloednieuwe concept 'The It Experience'. Van 11 september tot en met 13 september worden horror fanaten letterlijk in de film gedropt: bezoekers gaan op huiveringwekkend avontuur door de riolen van Antwerpen en krijgen daarna de nieuwste It-film te zien in de bioscoop. 

Opgelet: niet voor angsthazen! Van 11 tot en met 13 september kunnen horror liefhebbers zich verwachten aan een gruwelijke filmervaring. Het gloednieuwe Kinepolis concept 'The It Experience'dropt je midden in de wereld van 'It: Chapter Two', de laatste film in de veelbesproken It-franchise. 

Deelnemers worden opgepikt met een bus aan Kinepolis Antwerpen en gaan samen aan boord richting de onderbuik van de stad. In een kleine groep worden ze begeleid door de riolen van Antwerpen, waar ze oog in oog komen te staan met hun diepste angsten. En wie weet welke It themed verrassingen daar nog op hen wachten? Wie heelhuids naar boven komt, kan met een lichaam vol adrenaline eindelijk ‘It: Chapter Two’ beleven in Kinepolis Antwerpen.’. 

Tickets en meer info via kinepolis.be/theitexperience

Over It: Chapter Two
In 'It' volgden we zeven kinderen uit het Amerikaanse stadje Derry die samen de 'Losers Club' vormden. Ze waren niet enkel het favoriete doelwit van de pestkoppen op school, maar stonden samen tegenover een vreselijk metamorf wezen dat ze ‘It’ doopten. 'It: Chapter Two' keert bijna dertig jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film terug naar Derry. Daar ontmoeten de intussen volwassen geworden leden van de 'Losers Club' elkaar opnieuw... 

DOWNLOAD AFBEELDINGEN IN HOGE RESOLUTIE: http://press.talkie.be/nl/dir/the-it-experience

It Night
Op vrijdag 13 september en zaterdag 14 september eert Kinepolis het cult-verhaal van Stephen King ook met It Night: de perfecte kans om It en het vervolg It: Chapter 2  in één lange bloedstollende marathonsessie te bekijken.

Meer info via kinepolis.be/nl/events/it-night 

The It Experience

Kinepolis Antwerpen
​Woensdag 11/09 t.e.m. vrijdag 13/09
Tickets €34,95 via kinepolis.be 
Vanaf 18:30

It Night

Alle Belgische Kinepolis bioscopen
Vrijdag 13/09 en zaterdag 14/09
Tickets €20,95 via kinepolis.be
Start om 20:00

Contacteer ons
Charlotte Marron Walkie Talkie
Quentin Glodé Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Quentin Glodé Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium