NIEUW : Deliveroo levert raclette aan huis!

NIEUW : Deliveroo levert raclette aan huis!

Tijdens hartje winter houden de koude, donkere dagen ons lekker binnen om te genieten van het beste van wat de winter te bieden heeft. Het is tijd om het raclette seizoen in te luiden!

Kaasliefhebbers, speciaal voor jullie, biedt Deliveroo vanaf vandaag een assortiment aan raclettekazen die aan huis worden geleverd. Wie dacht dat dit niet mogelijk was, is mis, want Deliveroo heeft de stap gezet!

In samenwerking met het Brusselse restaurant dat gespecialiseerd is in raclette uit de Savoie, Les Fondus de la Raclette (alleen al de naam doet ons watertanden), voorziet Deliveroo in de levering van raclette voor 1, 2 of 3 personen.
Perfect voor een avond onder vrienden of alleen thuis. 

Wat houdt het aanbod in? 

  • 250 gr heerlijke raclettekaas - keuze uit natuur, gerookt of beide. 
  • aardappelen en augurken
  • assortiment aan vleeswaren,

Het raclette aanbod voor 1 persoon is beschikbaar voor €20, voor 2 personen €37 en voor 3 personen €56. Voor een meerprijs van €10 wordt er een mini-racletteset met kaarsen meegeleverd. 

Deze winter beantwoordt Deliveroo ieders wensen !

Contacteer ons
Maureen Richard
Daphné Bonami
Maureen Richard
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium