Niets houdt je nog tegen met de nieuwe vrouwencollectie FW16 van KALENJI!

Niets houdt je nog tegen met de nieuwe vrouwencollectie FW16 van KALENJI!

Met de komst van Koning Winter en zijn koude en regenachtige dagen is onze loopmotivatie vaak ver te zoeken. De dagen verkorten en de nachten verlengen, maar niets weerhoudt ons ervan te gaan lopen!


Blijf droog!

Dankzij KALENJI vormt regen niet langer een struikelblok voor jouw loopplannen. De Elioplay regenvest (€34,99) is met zijn licht, ademend en waterafstotend textiel ideaal voor een looprondje van maximaal 1 uur. Zelfs als je onderweg in een stortbui terecht komt houdt de Elioplay jou droog! Een echte must have, zeker in ons natte Belgenland!


Vaarwel kou, welkom comfort!

Wanneer de temperatuur daalt ziet ons lichaam af en nog meer tijdens een sportieve inspanning. KALENJI heeft hiervoor een op maat gemaakte uitrusting ontworpen die antwoordt aan eventuele temperatuurschommelingen. De kledij zorgt er tegelijkertijd voor dat de meest kwetsbare zones (handen,buik) van het lichaam warm blijven en de warmste zones (rug, schouders) voldoende kunnen ademen.

Twee innoverende vesten met maximaal comfort: de Kalenji Play vest (€29,99), 
beschikbaar in blauw en roos, voorzien van inzetstuk tegen de wind en een smartphone-zakje.De Kiprun Warm vest (€34,99) is op zijn beurt voorzien van licht en ademend materiaal.   Combineer met de warme en ademende Elioplay (€19,99) broek.Dan ben je goed ingeduffeld en ready to run!   


Let it shine!

In de winter begint de nacht veel vroeger waardoor een aangepaste lichtgevende tenue een must is!

Avondtraining gepland in de regen, maar geen zin om nat te worden? Trek dan de Rain by night vest (€39,99) aan voorzien van een waterdicht textiel en sterk reflecterende zones. Combineer de vest met de reflecterendeElio ByNight broek (€24,99) en je kan zorgeloos de deur uit! Kies voor je eigen comfort en 
veiligheid nog één van de must haves van 
KALENJI:
 de Run Light (€39,99), die de weg voor jou tot 20 meter verlicht. 3, 2, 1, go!

Om je outfit volledig af te maken zijn er nog de accessoires By Night : handschoenen (15.99), muts en haarband. De accessoires beschermen je tegen de kou en zorgen er aan de hand van hun reflectoren voor dat je zichtbaar blijft. De retro-reflect muts en haarband (€7,99) hebben ook een klein lintje waaraan je een ledlicht kan bevestigen. Innovatief en comfortabel!


Dag en nacht!

Voor de echte die hards bieden de must haves van KALENJI, soelaas voor elk koperstype, bij gelijk welk weertype. 

Door de combinatie van verschillende materialen en een ingenieus verluchtingssysteem wordt de Evolutiv Xtrem vest (€59,99) ongetwijfeld jouw beste vriend door weer en wind. Een kleine extra: de geïntegreerde buff. De fameuse KIPRUN LD van KALENJI bestaat nu ook in een waterproof versie (€84,99) die de voeten warm en droog houdt. De sleutelwoorden van de schoen: demping en stabiliteit. Het K-Ring concept en de nieuwe exclusieve mousse van KALENJI maken van deze schoen een technische topper. 

 

Volg DECATHLON op de voet via https://www.facebook.com/decathlonbelgium.

Laat ons gerust weten als je specifieke vragen of voorstellen zou hebben, of als je bepaalde producten wil testen of uitlenen? DECATHLON en Walkie Talkie helpen je graag!  

Walkie Talkie - Valérie Bourgeois
valerie@talkie.be
0497 318 622


Decathlon - Evelyne Ferange
evelyne.ferange@decathlon.com
0498  68 23 33

 

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium