neubau eyewear pakt uit met vier nieuwe tijdloze modellen

neubau eyewear pakt uit met vier nieuwe tijdloze modellen

Met Adam en Eva waant u zich even in het paradijs. Deze twee nieuwe optische modellen van de Oostenrijkse brillenfabrikant zijn uitgedost met een nieuw scharnier waarin het neubau-logo subtiel werd verwerkt, en vormen zo een primeur in het optische gamma. De unieke kleuren en hippe vormen maken van Adam en Eva een must-have voor iedere urban hipster.

Naast het nieuwe scharnier is Adam ook het allereerste model van de generatie ‘Squanto’. Dit hoekig montuur, dat een vette knipoog biedt naar de jaren twintig, is beschikbaar in denim matte/graphite, caramel tortoise matte/gold, concrete matte/graphite en black coal matte/silver.
Net zoals Adam is ook de subtiele bril in vlindervorm Eva vervaardigd uit duurzaam en milieuvriendelijk ‘natural PX’-materiaal met olie van de ricineplant. Dit vrouwelijk model is beschikbaar in vier trendy kleurencombinaties: brick red matte/gold, ivy green matte/graphite, caramel tortoise matte/gold en black coal matte/rose.

 

Voor wie graag stijlvol de zon tegemoet gaat is er Nina en Mark. Deze twee tijdloze, seventies-inspired modellen maken deel uit van de ‘The Wire’-collectie en geven een moderne twist aan deze nostalgische, oversized monturen.

 

Nina is dé blikvanger die iedere vrouw moet hebben. Dit gebogen vlindermontuur met zeer unieke details geeft deze zonnebril een uitermate extravagante uitstraling. Deze zonnebril is beschikbaar in verschillende stijlvolle kleuren: silky rose, eclectic silver, glorious gold/brown tortoise en black ink

 

Mark is het uniseks-model dat van iedere brildrager een échte Hollywoodster maakt. Deze hoekvormige pilotenbril met coole, dubbele neusbrug is beschikbaar in eclectic silver, glorious gold/brown tortoise, glorious gold en black ink matte.

 

In lijn met de duurzame materiaalkeuze en productie van zowel de (zonne)brillen, brillendoos en andere verpakking blijft neubau eyewear trouw aan hun motto “See & Do Good”. In dit kader steunt de brillenfabrikant onder andere ook verschillende stadsprojecten zoals The Honeybee Conservancy in NYC, een project rond het vergroenen van façades in de Weense Neubauwijk, en upcyclen ze bijvoorbeeld hun oude POS-banners tot plantenpotjes.

Contacteer ons
Alexis Bracke
Alexis Bracke
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium