ndrwr: Belgisch, duurzaam en eerlijk ondergoed​​​​​​

ndrwr: Belgisch, duurzaam en eerlijk ondergoed​​​​​​

Comfy basics de hele dag door

Het Belgische ondergoedlabel ndrwr, onderdeel van The Woody Group, is vanaf 12 september terug met een gloednieuwe webshop. Met comfortabele, duurzame en betaalbare basics wil het merk zich toegankelijk maken voor iedereen. Dit label is het resultaat van The Woody Group’s continue investering in duurzaamheid en hun duidelijk engagement naar de toekomst.

We are ndrwr 

ndrwr is een Belgisch, duurzaam en eerlijk ondergoedlabel met comfortabele kledingstukken die je de hele dag door een goed gevoel bezorgen. De zijdezachte, soepele en gladde stuks bieden onzichtbare steun en comfort aan alle genders van alle leeftijden. Van strings tot genderneutrale boxershorts, alles is verkrijgbaar in basic en neutrale zachte tinten. Dankzij de aangename stofjes, is het ondergoed van het Belgische merk een geschenk voor ieder lichaam. Met hun focus op inclusiviteit, streeft ndrwr ernaar dat elk lichaam zich goed voelt in zijn eigen vel én in de ndrwr-producten. Kortom, eenvoudigheid die voor het grootste gemak zorgt.

Ontdek vanaf 12 september de ndrwr-collectie exclusief op de webshop (beschikbaar in maten XS-XXL).

The full sustainable package

Voor The Woody Group is duurzaamheid een belangrijke pijler en waarde die continu wordt nagestreefd en uitgedragen. En met dit ondergoedlabel stelt het bedrijf duurzaamheid helemaal voorop. Hoe doen ze dat?

De ndrwr-stoffen bestaan voor 93% uit lyocell en 7% uit elastaan. Lyocell is een plantaardige stof die gemaakt wordt van houtpulp uit duurzame bomen. Daarnaast wordt er ook veel minder water gebruikt in vergelijking met de productie van katoen. En dit allemaal zonder in te boeten op kwaliteit. Goed voor de planeet én voor je huid! Maar daar stopt ndrwr niet! Niet enkel bij de creatie en productie wordt gekeken naar duurzaamheid maar ook bij de verpakking kiest het modelabel voor een plasticvrije verpakking, gemaakt van gerecycleerd papier.

Duurzaamheid wordt vaak als prijzig gepercipieerd, maar ndrwr wil deze misvatting doorbreken door juiste en eerlijke prijzen aan te bieden. Niet enkel een gunstige zaak voor het klimaat, maar ook voor jouw portemonnee.

“Duurzaamheid is verweven in onze organisatie. Het is als parameter een natuurlijke reflex geworden bij het nemen van grote maar ook kleine beslissingen. Daarom zijn we ontzettend trots op ons ondergoedlabel ndrwr. Een duurzame lijn van basics voor elk lichaam, gender of leeftijd. Met dit label zorgen we dat duurzaam, kwaliteitsvol ondergoed toegankelijk wordt voor iedereen. En dit tegen scherpe prijzen.” - The Woody Group

Download hier de beelden in hoge resolutie

Over ndrwr

ndrwr is een Belgisch merk van The Woody Group. Met duurzaamheid als drijfveer brengt het modelabel betaalbaar en eerlijk ondergoed dat voor iedereen toegankelijk is, ongeacht gender of leeftijd. Alle producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke stoffen en zijn verkrijgbaar in basic en neutrale, zachte tinten. Het ndrwr-team is erg bewust bezig met het zo sustainable mogelijk maken van niet enkel de creatie en productie, maar ook de verpakking. 

Meer informatie op www.ndrwr.comFacebook en Instagram

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium