Luxe gift sets voor onder de kerstboom van Marie-Stella-Maris

Luxe gift sets voor onder de kerstboom van Marie-Stella-Maris

Bij Marie-Stella-Marisweten ze als geen ander hoe fijn het is om te geven. Voor elk product dat jij koopt, doneert het Amsterdam-based lifestylemerk een vast bedrag om wereldwijd de toegang tot schoon drinkwater vergroten. Met de Love to Give-gift sets maakt Marie-Stella-Maris het je wel heel gemakkelijk om de liefde voor een ander -of voor jezelf!- te bekronen. Kies uit één van de twee Home gift sets met een roomspray (240 ml) en luxe geurkaars in begeerlijke bestseller geuren of ga voor de Body Care set, bestaande uit een kruidige liquid soap en body lotion. Give love and love to give

Body care gift set
De body care set is verkrijgbaar in de geur No.73 Poivre Noir Frais (€49). Deze originele geur is op natuurlijke wijze geparfumeerd met tonen van zwarte peper en geranium. Het kruidige karakter maakt dit een geliefde geur voor hem én haar. Combineer de  lotion met de liquid soap om het lichaam te reinigen én te hydrateren. Ideaal voor in de badkamer of als fijne eye-catcher in de keuken.

Home gift set
Voeg karakter aan je huis toe en creëer een unieke geurbeleving met de aromatische roomspray of combineer het met de warmte en fijne geur van de geurkaars. De home sets (€69) zijn verkrijgbaar in twee geuren.

De klassieker No.92 Objets d’Amsterdam is een sprankelende geur van citrustonen van bergamot, citroen en witte thee.

No.93 Édition Privée is een verfijnde én rokerige harsachtige geur ondersteund met zachte tonen van sandelhout en romige muskus, met een vleugje van mos en patchoeli. Een extra fijne bijkomstigheid bij deze set is de limited edition roomspray. Een aangename primeur! 

Over Marie-Stella-Maris

Marie-Stella Maris is een Amsterdams lifestylemerk opgericht in 2011door Carel Neuberg en Patrick Munsters. Het merk zet zich al sinds het prille begin in om de toegang tot schoon drinkwater wereldwijd te vergroten. Door het aanbieden van natuurlijk mineraalwater, natuurlijke verzorgingsproducten en luxe huisparfums leveren zij een bijdrage. Voor elk product dat wordt verkocht, doneert Marie-Stella-Maris een vast bedrag om schoondrinkwaterprojecten te ondersteunen. Samen met hun partners kon Marie-Stella-Maris sinds de oprichting in 2011 al meer dan €500.000 doneren. Meer informatie vind je via marie-stella-maris.com. 

Water - De gebalanceerde samenstelling van de mineralen maakt Marie-Stella-Maris mineraalwater geschikt bij elke smaakvolle maaltijd. Daarnaast zorgt met name de combinatie van de stijlvolle uitstraling van de fles en de sociale bijdrage, dat horecaondernemers voor Marie-Stella-Maris kiezen. Marie-Stella-Maris mineraalwater (plat en bruis) is verkrijgbaar bij een aantal kleinschalige retailers, maar wordt vooral geserveerd in toonaangevende restaurants en hotels in in België via Drinks52.

Care - De lichaamsverzorgingsproducten komen in spannende geuren en zijn natuurlijk geparfumeerd. De collectie is met name gericht op het hydrateren, voeden en balanceren van de huid. Marie-Stella-Maris gelooft dat een gezonde huid gezonde/schone producten verdient; dit betekent dat alle lichaams-, gezichts- en haarverzorging bestaat uit 90-100% natuurlijke ingrediënten. Voor alles wat de natuur niet kan bieden, zoekt ze naar veilige en verantwoordelijke alternatieven. Alle verzorgingsprorducten zijn vrij van parabenen, siliconen, kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Home - Voor een unieke geurbeleving in huis biedt Marie-Stella Maris luxe huisparfums zoals een verfrissend linnenwater,  verfijnde roomsprays en luxe geurkaarsen. Alle verzorgings- en home producten zijn verkrijgbaar in de online shop en in verschillende beauty en concept stores in België. 

Belgische verkooppunten

Luik - Ginette
Brussel - Senteurs d' Ailleurs 
Antwerpen - Graanmarkt 13
Roeselare - Feel Good 
Lochristi - Pand 13
Knokke - RR Corner 
Knokke - Iduna
Kortrijk - Fin du Jour
Gent - Fin du Jour
Antwerpen - Fin du Jour 
Brugge - Lilola
Lier - Parfumerie Dierckx
Oostende - Design Oostende
Herentals - Juhla 
Online via Blos Shop, Fin du Jour & Marie-Stella-Maris 
 

Contacteer ons
Marie Lemaître
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium