Must-have: de eindejaarscollectie van Woody is perfect om af te tellen naar de feestdagen

Must-have: de eindejaarscollectie van Woody is perfect om af te tellen naar de feestdagen

Als de eindejaarscollectie van Woody in de winkel ligt, dan weet je dat de countdown naar de feestdagen officieel werd ingezet. Naar goede gewoonte lanceert het Belgische pyjamamerk speciaal voor het eindejaar een exclusieve capsulecollectie. Ideaal om je voor te bereiden op de warmste tijd van het jaar!

De capsulecollectie bestaat uit kwaliteitsvolle, comfy stuks in teddy stof en velours die perfect zijn om tussen al het feesten heerlijk uit te rusten met de hele f(r)amily. Dat mag je trouwens heel letterlijk nemen, want dit jaar bevat de collectie, naast pyjama’s, hoodies en onesies, zelfs een outfit voor je trouwe viervoeter. “Unconditional love for all kinds of families”, luidt het bij Woody, of je nu viert met een groep vrienden, je hond, of een nieuw samengesteld gezin. Met deze collectie geniet iedereen.

Story image

Speciaal voor het eindejaar pakt Woody bovendien uit met een feestelijke pinguïn die op verschillende manieren in de collectie aan bod komt: als kenmerkende illustratie op de borst van de t-shirt, maar ook als hippe all over print op een onesie of een broek. Om het extra cosy te maken ontbreken natuurlijk ook de typische Woody-boot en een warme plaid niet.

Voor velen is een Woody-pyjama het ultieme kerstcadeau en de eindejaarscollectie vliegt daardoor ook elk jaar de deur uit. Snel zijn is dus de boodschap voor wie een van de stuks cadeau wil doen of er zelf al wil van genieten.

Een goed eindejaar voor iedereen

Tijdens de feestdagen nemen we de tijd om samen te komen met de mensen die we graag zien, maar naast de onvoorwaardelijke liefde voor vrienden en familie, denkt Woody ook aan de mensen achter het merk. Wanneer je een Woody-pyjama koopt, draag je namelijk een beetje bij aan een mooiere wereld.

Het merk behaalde afgelopen zomer de titel van Leader binnen de Fair Wear Foundation. Fair Wear’s unieke Leader-status is de bekroning na de vele initiatieven die Woody de voorbije jaren nam om eerlijke arbeidsvoorwaarden in de praktijk te brengen. Zo bouwen ze graag mee aan een betere wereld waarin iedereen zichzelf kan zijn en mag opgroeien in een warm en veilig gezien. Een goed leven en onvoorwaardelijke liefde voor iedereen, krijgt zo een extra mooie betekenis tijdens de warmste periode van het jaar.

De collectie is vanaf vandaag zowel online als instore beschikbaar. Maten gaan vanaf 0Y tot XXL.  Hondenpakje beschikbaar voor honden tot 9kg.


Over Woody

Woody, een op en top Belgisch bedrijf, is al 30 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van nachtmode en feel good wear voor heel de f(r)amily. Kleur, prints en zachte stoffen zijn de sleutelwoorden van het merk en zorgen voor een glimlach op het gezicht van iedereen die een Woody aantrekt. Noem het dus gerust dopamine dressing avant la lettre. Meer info via deze link

Over The Woody Group

The Woody Group heeft  met Woody, lordsxlilies en ndrwr drie sterke merken in zijn portefeuille, waarbij ze steeds de hoogste kwaliteit en duurzaamheid nastreven. Nadat ze drie jaar geleden lid werden van de Fair Wear Foundation, mogen ze zichzelf sinds juni 2022 Leader noemen. Deze unieke status toont aan dat het bedrijf een extra inspanning levert om eerlijke arbeidsvoorwaarden in de praktijk te brengen. Ontdek alle duurzaamheidsinitiatieven van The Woody Group via deze link.

 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Zoë Nassel: zoe@talkie.be, +32 496 700 907

Maureen Richard: [email protected], +32 483 096 038

 

 

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium