Miauwlicious! Deliveroo pakt uit met kattenkoekjes voor International Cat Day

Miauwlicious! Deliveroo pakt uit met kattenkoekjes voor International Cat Day

Op 8 augustus is het International Cat Day! Weet je niet meteen hoe je je geliefde furry friend in de bloemetjes kan zetten? Look no further! Speciaal voor deze gelegenheid komt Deliveroo op de proppen met heerlijke kattenkoekjes. De bezorgservice werkt hiervoor samen met kattenbakkerij Kastaar. Als dat geen purr-fecte match is! 

Oproep aan alle crazy cat lovers: zet maandag 8 augustus maar in jullie agenda, want dan is het International Cat Day. Een dag die oorspronkelijk het levenslicht zag om het bewustzijn rond het welzijn van katten te scheppen. Intussen staat deze dag ook wel gelijk aan internationale verwen-je-liefste-viervoeter-dag. En wat is een betere verwennerij voor je kat(ten) dan heerlijke snacks?

Net daarom verkoopt Deliveroo voor het eerst in België cat cookies. De delivery service klopte hiervoor aan bij bakkerij Kastaar, gespecialiseerd in lekkers voor viervoeters. Want zij weten maar al te goed dat onze harige vrienden, net als wij, af en toe zin hebben in een lekker tussendoortje. 

De hartvormige kattenkoekjes zijn echter niet zoet, maar hartig. In plaats van suiker of nootjes, zijn ze gemaakt van ingrediënten waar katten van houden zoals vis. Zo bestaan de 100% homemade koekjes van Kastaar uit zalm, catnip (kattenkruid), volkorenmeel en olijfolie. Zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen of toegevoegde suikers.  

Fur-real? Ja, natuurlijk!

De kattenkoekjes zijn uitsluitend op maandag 8 augustus te bestellen via de 'Cookies for your Cat' e-shop op Deliveroo.be in Gent en Brussel

Voor een heerlijke zakje gevuld van hartvormige kattenkoekjes betaal je € 4,99 (75g).

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium