Meer dan 20.000 hardlopers tijdens het Disneyland® Paris Magic Run Weekend!

Meer dan 20.000 hardlopers tijdens het Disneyland® Paris Magic Run Weekend!

Afgelopen weekend hebben meer dan 20.000 hardlopers deelgenomen aan de tweede jaarlijkse editie van het Disneyland Paris Magic Run Weekend. Zij konden vier dagen genieten van sport en entertainment in de Disney Parken.

De hardlopers beleefden van een magisch weekend vol met ontmoetingen met hun favoriete Disney Figuren - waaronder Mickey Mouse zelf. Naar het tweede jaarlijkse runweekend in Disneyland Paris kwamen vele toegewijde deelnemers in de leeftijd van 1 tot 82.

Dit jaar bood het evenement runs voor iedereen om van te genieten, waaronder de nieuwe toegevoegde 10K en de 5K die voor het eerst in de avond startte. Het runweekend is afgesloten op zondag na de Disneyland Paris-Val d’Europe Halve Marathon, waar duizenden deelnemers over de finish kwamen.

Legendarische Belgische sportfamilie Borlée sprintte ook over de eindstreep! 


Na het succes van de tweede editie, komt het Disneyland® Paris Magic Run Weekend volgend jaar terug van 20-23 september 2018.
 

WAAR KAN IK ME INSCHRIJVEN?

Voor meer informatie: http://run.disneylandparis.com/bookings

Het evenement in 2018 biedt ook weer verschillende afstanden en entertainment:

  • De runDisney Kids Runs - magische runs voor de jongste hardlopers
  • Disneyland Paris 5K – de afstand die ’s avonds start onder de sterrenhemel
  • Disneyland Paris 10K – deelnemers kunnen met vrienden of familie door de Disney Parken rennen
  • Disneyland Paris - Val d’Europe Halve Marathon – de meest magische halve marathon

 

Voor meer informatie, nog extra vragen, aarzel zeker niet ons te contacteren! 
Walkie Talkie - Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 09 60 38

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 300 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992 (14,8 miljoen bezoeken in 2015). Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en zeven gethematiseerde Disney hotels met 5.800 kamers (meer dan 2.700 kamers zijn beschikbaar in geselecteerde partner hotels). Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een world-class 27-holes golfbaan aanwezig. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.
 

OVER HET DISNEYLAND PARIS MAGIC RUN WEEKEND
Het Disneyland Paris Magic Run Weekend bestaat uit veel meer dan alleen hardloopafstanden. Het Disneyland Paris Magic Run Weekend biedt vier dagen vol sport en entertainment in de unieke wereld van Disney. Van donderdag tot en met zondag kan iedereen genieten van de magie van Disneyland Paris, met runs voor volwassenen en kinderen, een expo, het openingsfeest en vele andere activiteiten. En natuurlijk zijn de Disney Parken het hele weekend geopend.
 

OVER RUNDISNEY
runDisney, een van de grootste run organisatoren in de wereld, organiseert jaarlijks een reeks van negen weekend evenementen die hardlopers de unieke mogelijkheid bieden om verschillende afstanden door Disney-themaparken te rennen. Run deelnemers krijgen een unieke Disney medaille, kunnen genieten van legendarische Disney entertainment en vieren uiteindelijk hun prestaties met een Disney vakantie. Deelnemers kunnen ook gastsprekers ontmoeten en de nieuwste hardloopuitrusting ontdekken en officiële run merchandise kopen tijdens de runDisney Health & Fitness Expo. Elk jaar doen meer dan 20.000 enthousiaste hardlopers mee aan de runDisney evenementen. Voor meer informatie, bezoek www.runDisney.com en volg runDisney op FacebookTwitterYouTube en Instagram.

Contacteer ons
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium