MeDirect introduceert MeManaged, een nieuwe digitale oplossing voor discretionair portefeuillebeheer in België

Brussel, 14 februari 2023 – MeDirect Bank introduceert vandaag MeManaged. MeManaged is een digitale oplossing voor discretionair beheer waarbij de portefeuilles worden opgebouwd met BlackRock producten die bestaan uit iShares ETF’s en indexfondsen. De lancering van MeManaged is voor de bank een nieuwe mijlpaal in haar streven naar meer democratische oplossingen voor vermogensopbouw. MeManaged richt zich immers tot een breder publiek dan de cliënten van de traditionele private banken. Met de lancering van MeManaged blijft MeDirect klanten in staat stellen hun beleggingen te organiseren en te beheren.

 

MeDirect: de bank met innovatieve wealth tech-oplossingen 

MeDirect heeft strategische stappen ondernomen om een Wealth Tech business te worden. Die transformatie sluit aan bij de visie om te evolueren naar een bank die oplossingen voor vermogensopbouw aanbiedt aan een breder publiek. Bij die visie hoort een specifiek doel: beleggen eenvoudiger en toegankelijker maken. 

"We willen onze cliënten in staat stellen om wegwijs te worden in de beleggingswereld, door hen tools aan te reiken waarmee ze hun geld op hun eigen manier kunnen beheren. We stellen onze cliënten innovatieve oplossingen voor met de steun van een gereputeerde speler uit de sector: BlackRock. Door samen te werken met MeDirect kunnen onze cliënten de financiële risico's en kansen beter beheren," zegt Tim Rooney, Chief Executive Officer van MeDirect Bank in België.

MeDirect beheert de beleggingsportefeuilles van de cliënten via fondsen die bestaan uit ETF's en indexfondsen van iShares als efficiënte bouwstenen. Zo genieten de cliënten van MeDirect van een wereldwijd gediversifieerde en kostenefficiënte beleggingsoplossing.

Vermogensbeheer vanaf 5.000 euro

MeDirect heeft een van de laagste instapdrempels voor beleggingen op de markt. Cliënten kunnen via MeManaged al vanaf € 5 000 beleggen. Dat maakt MeManaged veel toegankelijker dan de traditionele oplossingen op de markt. 

En er is meer

Ook na de introductie van MeManaged zal MeDirect blijven innoveren en nieuwe digitale oplossingen op de markt brengen, zodat de cliënten hun vermogensopbouw en beleggingen kunnen toevertrouwen aan een bank.


Over MeDirect

MeDirect Bank nv is een Belgische bank die spaar- en beleggingsproducten aanbiedt met het doel iedereen de mogelijkheid te bieden om zijn geld optimaal te laten renderen. Spaartegoeden bij MeDirect zijn gedekt door de Belgische depositogarantieregeling, die deposito’s dekt tot € 100.000 per persoon en per bank. Voor de bescherming van financiële instrumenten bedraagt de maximale vergoeding uit het Beschermingsfonds maximaal €20.000 per persoon. Sinds de start van de bank hebben meer dan 75.000 klanten in het totaal al ruim € 3 miljard spaargeld en beleggingen aan MeDirect toevertrouwd. www.medirect.be 

 

Over BlackRock

BlackRock stelt zich ten doel om een groeiend aantal mensen te helpen hun financiële toekomst goed te regelen. Als belangenbehartiger van onze klanten en toonaangevend leverancier van financiële technologie helpen wij miljoenen mensen om vermogen op te bouwen voor elke fase van hun leven, door beleggen gemakkelijker en betaalbaarder te maken. Ga voor meer informatie over BlackRock naar  www.blackrock.com/corporate.

 

Over iShares

iShares opent beleggingsmogelijkheden in een groot aantal markten om tegemoet te komen aan de behoeften van uiteenlopende typen beleggers. Met meer dan twintig jaar ervaring, een wereldwijd aanbod van meer dan 1.300 Exchange Traded Funds (ETF’s) en USD 2.910 miljard aan beheerd vermogen (AUM) per 31 december 2022 blijft iShares een belangrijke rol spelen in de vooruitgang van de financiële sector. De fondsen van iShares worden ondersteund door het toonaangevende portefeuille- en risicobeheer van BlackRock.

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium