Mealhero en De Vegetarische Slager bundelen de krachten

Mealhero en De Vegetarische Slager bundelen de krachten

Tover in no-time een smaakvol vegetarisch gerecht op tafel

Vers en gezond eten op drukke werkdagen is voor velen vaak een hele uitdaging. Bovendien winnen gerechten zonder vlees aan populariteit. Om in te spelen op de stijgende vraag naar vegetarische of veganistische maaltijden die bovendien makkelijk te bereiden zijn, slaat de snelgroeiende Belgische scale up Mealhero de handen in elkaar met De Vegetarische Slager van Unilever. Een match made in heaven, want samen laten ze zien dat vegetarisch of plantaardig koken niet alleen erg makkelijk is, maar vooral ook héél lekker.

Doorheen de jaren is ons kook- en eetgedrag enorm veranderd. Een drukke levensstijl vraagt om snel te bereiden gerechten. Bovendien gaat de voorkeur van steeds meer mensen uit naar een deels of volledig vegetarisch en soms zelfs veganistisch eetpatroon omwille van de gezondheidsvoordelen en de impact op het milieu.

Om in te haken op de groeiende trend van flexitarisch eten, bundelt Mealhero de krachten met De Vegetarische Slager – ook wel de ‘slager’ van vleesvervangers genoemd. Plantaardige producten die het uiterlijk, de structuur én de smaak van vlees hebben. Zelfs trouwe vleesliefhebbers zullen dankzij dit gloednieuwe aanbod merken dat ze helemaal niets hoeven te missen als ze vlees één of meerdere dagen per week achterwege laten.

Menu op jouw maat

Ben je vegetariër, flexitariër, veganist of wil je gewoon eens zonder moeite een vegetarische maaltijd op tafel toveren? Er is voor ieder wat wils! Zonder in te boeten op smaak, voegt Mealhero 8 nieuwe gerechten toe aan hun aanbod in samenwerking met De Vegetarische Slager. Zo vind je er vanaf nu klassieke gerechten zoals ‘Boulettes Very Chouettes met krieken en appelmoes’, ‘Vol-au-vegan met regenboogwortels’ en ‘Boulettes Very Chouettes in tomatensaus’. Ook is er de ‘Braad Saucisse’ met champignons, erwtjes, worteltjes en aardappelen. Wie graag geniet van de Oosterse keuken kan kiezen voor de ‘Curry on’ in de wok of de ‘Thai Tanic Curry’. 

In een mum van tijd heb je met deze eenvoudig te bereiden vegetarische recepten de lekkerste gerechten op tafel tevoorschijn getoverd, zo maakt Mealhero het verschil voor jou in de keuken!

Jouw persoonlijke chef in de keuken

Mealhero levert vriesverse ingrediënten aan huis die je zelf kan bereiden met behulp van de door hen ontwikkelde slimme stomer. De Mealhero-chefs geven je wekelijks de keuze uit meer dan 30 unieke recepten en 80 afzonderlijke ingrediënten op maat van jouw gezinssituatie. Laat je onderdompelen in een walhalla van inspiratie voor de lekkerste stoomgerechten.

 De slimme stomer herkent de ingrediënten en recepten aan de hand van een smart label op de verpakking. Zo weet het toestel perfect hoe lang elk afzonderlijk ingrediënt gestoomd moet worden opdat alles op hetzelfde moment klaar is. In minder dan 30 minuten heb je een overheerlijk gerecht bereid waarvan je instant gaat watertanden!

 

Contacteer ons
Daphné Bonami
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium