Maximaal doucheplezier met minimale installatie-inspanning: GROHE Rainshower SmartActive

7-grohe-rainshower-smartactive-130-cube-chroom.jpg

Hoewel de lavabo  de eerste plek van belangrijkste onderdelen van de badkamer wegkaapt, wordt de douche door 41% van de Belgen op de eerste plaats gezet. Het hebben van een douche is zelfs zo belangrijk dat wanneer men geen douche heeft, 40% ontevreden is over zijn of haar badkamer. Als ritueel van puur genot (én remedie tegen stress), wordt douchen steeds belangrijker. De nieuwste douche-innovatie van GROHE biedt precies het juiste antwoord op deze behoeften. Zo zorgt de handdouche Rainshower SmartActive met slimme functies en intuïtieve bediening voor comfortabel doucheplezier op maat. Tegelijkertijd minimaliseert het de installatie- inspanning voor de installateur, omdat de bijpassende douchestang zonder compensatieschijven aan bestaande boorgaten kan worden bevestigd. Dat is een ideale combinatie en bovendien zeer veelbelovend, aangezien 47% van de ondervraagden hun handdouche in de nabije toekomst wil vervangen.

  • Met de nieuwe GROHE SmartTip-regelaar aan de achterzijde van de handdouche kan moeiteloos worden omgeschakeld tussen verschillende straalsoorten.
  • Dankzij de innovatieve GROHE DripStop-technologie wordt nadruppelen in de Regen- en straalsproeimodus geminimaliseerd
  • Minimale installatie-inspanning dankzij de praktische installatiehulpmiddelen GROHE TileFix en QuickFix


Dankzij twee nieuwe technologieën is de GROHE Rainshower SmartActive handdouche de meest innovatieve handdouche in het GROHE assortiment. Uitgerust met de GROHE SmartTip-bediening, een eenvoudige knop aan de achterzijde van de ergonomisch ontworpen handdouche, is het voldoende om intuïtief te schakelen tussen drie verschillende straalsoorten. In het midden van de douche- kop zorgen ronde en stervormige stralen voor een krachtige ActiveMassage straal. De straal kan het lichaam volledig nieuwe energie geven, bijvoorbeeld na een work-out. Shampoo kan met deze krachtige spray ook bijzonder snel worden uitgespoeld. Als de voorkeur wordt gegeven aan een vrij gematigde waterdruk, zorgen de cirkelvormige sproeiers voor een zachte regenbui. Een ander detail dat het douchecomfort opmerkelijk verhoogt, is de nieuwe praktische GROHE DripStop-functie in de Regen- en Straalstraalmodus. Hierdoor wordt het vervelende nadruppen na het uitschakelen van de handdouche tot een minimum beperkt. Met dit antwoord speelt GROHE in op een grootschalige behoefte van de klant.

Voor een perfect gecoördineerd badkamerdesign dat past bij de persoonlijke stijl van de klant, is de GROHE Rainshower SmartActive handdouche verkrijgbaar in twee maten (130 mm en 150 mm), in 11 kleuren (GROHE Colors collectie, met verchroomde of witte straalplaat) en in twee verschillende designs (rond of vierkant). Dit maakt het ideaal voor een combinatie met hoofddouches zoals GROHE Rainshower 310 SmartActive of Rainshower
310 Mono, Rainshower Bodysprays en inbouwthermostaten of de innovatieve GROHE SmartControl douchebediening.

Het maximale doucheplezier wordt compleet gemaakt door de bijpassende douchestang met een diameter van slechts 22 mm die perfect harmonieert met het slanke Rainshower
SmartActive-design. Bovendien is de bijgeleverde glijder flexibel verstelbaar en is de
GROHE EasyReach-tray ideaal voor het opbergen van douchegels en shampoos. Met het
praktische QuickFix-systeem kunnen de bovenste en onderste wandsteunen worden
aangepast aan de bestaande boorgaten. Dankzij TileFix behoren tegelvlakke schijven tot het
verleden. Al deze functies van de GROHE Rainshower SmartActive beperken de
installatietijd tot een absoluut minimum. Of het nu gaat om montage achteraf of om een
nieuwe installatie: GROHE Rainshower SmartActive biedt maximaal comfort - zelfs tijdens
de installatie.  

Beeldmateriaalhttps://press.talkie.be/en/dir/grohe-smartactive-rainshower

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be