Maximaal doucheplezier met minimale inspanning

GROHE Rainshower SmartActive 130 Handbrause_Chrom_26544000.jpg

Nu de focus op gezondheid en welzijn toeneemt, veranderen onze dagelijkse routines in verzorgingsrituelen. Consumenten zijn steeds vaker op zoek naar badkameroplossingen die een positieve invloed hebben op hun persoonlijke welzijn. Een belangrijke bron van energie is douchen. Het uitgebreide portfolio van GROHE douchesystemen stelt planners en installateurs in staat badkamers te upgraden met productoplossingen, afgestemd op de individuele behoeften van de consument, de badkamergrootte en het budget. Perfect op elkaar afgestemde combinaties van hand- en hoofddouches en thermostaten voldoen aan de hedendaagse verwachtingen van topkwaliteit, comfort en milieubewuste functies. Met GROHE-producten worden badkamers moeiteloos geüpgraded dankzij een snelle installatie. 

  • Eenvoudige installatie: GROHE douchesystemen maken een snelle en kostenefficiënte upgrade van de badkamer mogelijk

  • Hoge flexibiliteit: het GROHE-gamma voldoet aan elke badkamerbehoefte en -budget

  • Perfect match: GROHE's hoofd- en handdouches gecombineerd met een thermostaat veranderen tevreden klanten in vaste klanten


GROHE Tempesta 250 douchesysteem
Met het GROHE Tempesta 250 douchesysteem bieden installateurs en planners ongeëvenaard doucheplezier in combinatie met ecologische voordelen zonder daarbij in te boeten op prestaties. De  hoofddouche met een diameter van 250 mm - verkrijgbaar in een rond of vierkant ontwerp, zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling tijdens het douchen. Het royale formaat van de douchekop zorgt voor een zacht, delicaat waterpatroon dat de huid kalmeert. De Rain-spray creëert het gevoel van kalmerende zomerregen en biedt een volledige en gelijkmatige dekking. Bovendien reduceert de geïntegreerde EcoJoy-technologie het waterverbruik tot een duurzame hoeveelheid van 9,5 l per minuut, zonder in te boeten aan een volle waterstraal. Het systeem wordt vervolledigd met de Tempesta Cosmopolitan 100 handdouche en een ingebouwde thermostaat die is uitgerust met GROHE TurboStat technologie. Die zorgt ervoor dat het water een constante temperatuur heeft zonder onaangename schommelingen. Het systeem is een perfect match voor elke klant die op zoek is naar hoogwaardig en milieubewust comfort tegen een betaalbare prijs.

GROHE Euphoria 260 of 310 douchesysteem
Voor superieure veiligheid is de thermostaat van het GROHE Euphoria 260 of 310 mm douchesysteem nu uitgerust met GROHE CoolTouch technologie. Deze voorkomt dat het productoppervlak heet wordt tijdens het douchen en garandeert comfortabele bediening, zelfs met ingezeepte handen. De Euphoria hoofddouche is een absolute highlight. Terwijl de variant met een diameter van 260 mm over drie straalsoorten beschikt, biedt de royale hoofddouche (diameter van 310 mm) een maximale dekking. Beide systemen worden vervolledigd door de Euphoria 110 Massage handdouche. Dankzij de FastFixation-technologie kunnen de douchesystemen aan bestaande boorgaten worden aangepast, zodat installateurs en planners elke badkamer eenvoudig kunnen upgraden. 

Ultieme flexibiliteit en doucheplezier met SmartActive
Het GROHE Rainshower SmartActive douchesysteem
 wordt gekenmerkt door de innovatieve handdouche. Met een druk op de SmartTip-knop aan de achterkant van de handdouche kan de gebruiker comfortabel schakelen tussen de verkwikkende Rain, krachtige Jet of ontspannende ActiveMassage straal. Ook een nadruppelende douchekraan is verleden tijd dankzij de handige GROHE DripStop-technologie. In combinatie met een zichtbare thermostaat en een bijpassende 310 mm Rainshower hoofddouche, is het douchesysteem de perfecte upgrade voor elke klant die op zoek is naar een gepersonaliseerde douche-ervaring.

Ontdek de installatievideo's

GROHE Tempeste Cosmopolitan 250
GROHE Euphoria 260

GROHE X als professionele bondgenoot
Ben je op zoek naar meer productinformatie of inspiratie? GROHE X is een gloednieuw platform om te communiceren, ideeën uit te wisselen en alles te ontdekken wat nieuw is in de sector. Je vindt er ook talrijke how to-video's om het werk te vergemakkelijken en bezoekers kunnen GROHE’s specialisten online contacteren voor diepgaande ondersteuning. Raadpleeg hier GROHE X

Beeldmateriaalhttps://press.talkie.be/en/dir/energy-for-life

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be