Matthias Schoenaerts finaliseert zijn werk op The Crystal Ship in Oostende

Maandag 15 mei 2017 — In alle rust werkte topacteur Matthias Schoenaerts ook zijn mural af op kunstenfestival The Crystal Ship in Oostende. Schoenaerts nam onder zijn pseudoniem 'Zenith' deel aan het festival samen met Bué en Chase als lid van het Antwerpse trio Buck.

Met dit laatste likje verf zijn alle werken van The Crystal Ship af en zo ook de vernieuwde wandel- en fietsroute die alle werken van vorige en deze editie combineert. Hierbij hoort ook een gids, die je per locatie een overzicht geeft van de boodschap van de artiest, de gebruikte techniek en een aantal toffe behind the scenesbeelden. De gids is te koop bij Toerisme Oostende en gespecialiseerde boekenwinkels aan 9,99 euro. 

Wil je liever de rondleiding met een ervaren gids doen om nóg meer inside info te krijgen? Dan boek je makkelijk telefonisch of via mail een gegidste rondleiding bij Visit Oostende. Elke zondag om 10:30 vinden deze tours plaats.

 

Burgemeester Vande Lanotte is ontzettend opgetogen over het succes van deze tweede editie van The Crystal Ship: "Er zijn al meer dan 25.000 plannen verdeeld en de vraag en interesse blijft enorm hoog, dat is heel fijn om zien! We willen deze fantastische werken ook bekender maken over de landsgrenzen heen!"

Praktisch voor gegidste rondleidingen: 
Toerisme Oostende, Monacoplein 2 8400 Oostende
059 70 11 99
info@toerisme-oostende.be

Oostende
Oostende