Mathias Coppens, Anda Ackx en Caviar bouwen samen aan nieuw productiehuis

Mathias Coppens en Anda Ackx, hoofd productie bij TvBastards, richten een eigen productiehuis op. Hiervoor zien ze in Caviar de perfecte partner. De lancering is gepland in het voorjaar van 2017.

“Uiteraard is het een grote stap om te zetten”, licht Anda toe, “maar we voelden dat het moment was aangebroken. Dit was gewoon een kans die we niet aan ons wouden laten voorbijgaan.” Mathias vult aan: “Toen een mogelijke samenwerking met Caviar op tafel lag hebben we niet getwijfeld. Caviar is een internationaal bedrijf dat fantastisch werk levert en dus de perfecte partner om ons nieuw verhaal des te sterker te maken.”

Bert Hamelinck, CEO van Caviar, is erg opgetogen over de samenwerking:
“Deze samenwerking met Mathias voelt voor mij als thuiskomen, we nemen een vriendschap terug op die eigenlijk nooit gestopt is. Veel mensen weten niet dat Mathias en ik hebben samengewerkt helemaal aan het begin van zijn carrière. Iets later startte hij Roses are Blue tv op en maakten we samen de Poolreizigers.
Ik vond Mathias toen al een top tv-maker. En toptalent dat met Caviar samen wil werken? It’s an offer I would never refuse. Daarenboven past het in onze strategie om naast commercials ook onze tv- activiteiten en eigen content uit te breiden. Zo lanceren we hier in de US bvb binnenkort samen met de Chernin Group (eigenaars van Full Screen) Wheatherfrom, een comedy platform voor het web en mobile gebaseerd op de dagelijkse weervoorspellingen”.

Het duo is klaar voor een nieuwe uitdaging, maar Mathias en Anda benadrukken wel dat ze TvBastards uiteraard nog steeds een zeer warm hart toedragen.

Gijs Polspoel, regisseur van oa Spitsbroers en Red Sonja, zal zijn schouders mee onder dit bedrijf zetten. Ook Staf Coppens steunt het project volop.

De lancering volgt in het voorjaar van 2017.
Meer nieuws volgt later.

Over CAVIAR

CAVIAR, een bekroond productiehuis met zetels in Antwerpen, Brussel, Los Angeles, Parijs, Madrid en Londen, is met hun langspeelfilms en prestige fictiereeksen, commercials, music videos en webseries in de laatste jaren uitgegroeid tot één van de leiders in de Belgische filmproductie. CAVIAR streeft naar het maken van kwaliteit die inspireert, entertainment biedt en intrigeert op Belgische bodem en op internationaal vlak, met nieuw jong talent, alsook met ervaren regisseurs en schrijvers. 

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium