Marie-Stella-Maris viert Wereldwaterdag met exclusief fotoboek

Marie-Stella-Maris viert Wereldwaterdag met exclusief fotoboek

Vrijdag 9 maart 2018 — Lifestylemerk MARIE-STELLA-MARIS slaat de handen in elkaar met fotograaf BASTIAAN WOUDT voor MUKONO, een limited edition fotoboek dat één van hun schoon drinkwaterprojecten in beeld brengt. Speciaal voor wereldwaterdag 22 maart wordt het boek in beperkte oplage op de markt gebracht.

Marie-Stella-Maris focust zich op de productie van natuurlijk mineraalwater, kwaliteitsvolle verzorgingsproducten en luxe huisparfums. Voor elk verkocht product doneert het merk een vaste bijdrage aan schoon drinkwaterprojecten die ze ondersteunen met de Marie-Stella-Maris Foundation.

Fotograaf Bastiaan Woudt (°1987) legde hun drinkwaterproject in Mukono, Oeganda op de gevoelige plaat vast in een reeks monochrome impressies. Binnen het project valt o.a. community waterputten, de realisatie van regenwatertanks en toiletblokken voor een aantal basisscholen. Het boek is een  collector's item dat speciaal gelanceerd wordt voor Wereldwaterdag 22/03. Een deel van de opbrengst gaat naar de drinkwaterprojecten.

MUKONO, -€45 
Exclusief online te koop 
via uitgeverijkannibaal.be
via marie-stella-maris.be