Marie-Stella-Maris lanceert nieuw hebbeding

...net op tijd voor Moedertjesdag!

Op zoek naar een stijlvol cadeau om je moeder mee te verwennen voor Moedertjesdag? Marie-Stella-Maris lanceert deze lente een nieuw hebbeding dat moeders zeker zal charmeren. De Scent Diffuser komt in de bestseller geur No.92 Objets d'Amsterdam, een fris bouquet dat meteen de lente in huis haalt! 

Scent Diffuser No.92 Objets d'Amsterdam

De nieuwe Scent Diffuser is beschikbaar in de bestverkopende geur No.92 Objets d'Amsterdam, een sprankelend parfum van witte thee met citrusakkoorden van bergamot en ctiroen, met een warme basis van diverse houtsoorten en een vleugje musk. 

De geur No. 92 Objets d’Amsterdam bewijst eer aan de joie de vivre van Amsterdam, het erfgoed, de moderne levensstijl, de smalle grachten en kleine bruggetjes -allemaal roepen ze een specifieke stemming op. Als je door de smalle Amsterdamse straatjes meandert, voel je meteen de romantische en arty vibe van de stad. En net dat is exacte wat Marie-Stella-Maris met deze lichte en heerlijke geur bij je in huis op wil roepen. 

Verkrijgbaar vanaf 30 april 2018 
Beschikbaar bij oa. Graanmarkt 13 en Fin du Jour
240 ml - € 39

 

Facial Cream No.37 Moisturizing & Nourishing

Je mama (of jezelf!) extra in de watten leggen? Deze klassieker verschijnt in de lente van 2018 in een nieuwe verpakking!

Een natuurlijke gezichtscrème die de huid voedt en van een gezonde blos voorziet, helemaal vrij van parabenen. Jojoba olie en aloë vera verbeteren de huidstructuur. Koolzaadolie vermindert fijne lijntjes.  

Geschikt voor alle huidtypen
Beschikbaar bij oa. Graanmarkt 13 en Fin du Jour
50 ml - €39

 

 

Contacteer ons
Charlotte Marron Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium