Marie-Stella-Maris en I Love Mr. Mittens lanceren nieuwe knitwear mist Eau de Lavande

Marie-Stella-Maris en I Love Mr. Mittens lanceren nieuwe knitwear mist Eau de Lavande

Nederlands lifestyle merk Marie-Stella-Maris en Belgisch knitwear brand I Love Mr. Mittens slaan de handen in elkaar voor een unieke limited edition collab. Dit voorjaar lanceren ze een nieuwe knitwear spray om je wollen kledingstukken te onderhouden. De knitwear mist verspreidt een frisse lavendelgeur en is beschikbaar in twee formaten.

Frisse knitwear mist Eau de Lavande
'Eau de Lavande' is een geur gebaseerd op de frisheid en zachtheid van lavendelbloesems in de vroege ochtend. De geur is subtiel verrijkt met wamere bosachtige tonen van dennen en cederhout. 'Eau de Lavande' zorgt voor een diepe rust voor je zintuigen.

De natuurlijke formule voegt een lichte geur toe aan je kleding en verwijdert tegelijkertijd ongewenste geurtjes. Slechts enkele sprays zijn nodig; laat de mist een paar minuten drogen en je bent klaar om te gaan. 

Top: Lavendel-Kamfer-Dennen         
Hart: Eucalyptus-Kamille-Bloemige tonen 
Basis: Patchoeli-Cederhout-Katoen    

Vanaf 1 februari 2019
Te koop via Marie-Stella-Maris en I love Mr. Mittens

240 ml - 39 euro​
50 ml - 12 euro

Marie-Stella-Maris x I Love Mr. Mittens 
Marie-Stella-Maris en I Love Mr. Mittens, beide sterke merken die verandering willen brengen en een sociale impact hebben. Dit brengen ze naar voor door luxeproducten aan te bieden met belang voor de maatschappij en esthetiek. Voor elk verkocht product van Marie-Stella-Maris, komt er zo een vast bedrag ten goede van schoon drinkwater projecten. Ondanks dat beide merken verschillende producten aanbieden, toch een perfecte match in esthetiek, filosofie en branding. 

"Wol wassen is niet eenvoudig en ook niet altijd aan te raden. Daarom zijn verluchten en een lekkere natuurlijke spray erop de ideale oplossing om je wol items op te frissen. Een typische I Love Mr Mittens geur is perfect om een totaal ervaring aan te bieden."
- Stéphanie Caulier, founder I Love Mr. Mittens

KLIK HIER VOOR HOGE RESOLUTIE BEELDEN: http://press.talkie.be/nl/dir/marie-stella-maris-x-i-love-mr-mittens

Over Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris is een Nederlands lifestyle-merk met een maatschappelijke missie: schoon water voor iedereen, overal. Middels de verkoop van natuurlijk mineraalwater en verzorgingsproducten dragen ze bij. Voor elk verkocht item doneren ze een bedrag aan de gelijknamige foundation ten behoeve van waterprojecten over de hele wereld. 

www.marie-stella-maris.com
www.marie-stella-maris-foundation.org

Over I Love Mr. Mittens

Wat begon als breiwerk voor vrienden en familie groeide uit tot het knitwear brand I Love Mr. Mittens. Het is niet enkel een fashion label, het is ook een label gebaseerd op community en duurzaamheid. Kwaliteit over kwantiteit, telkens hand gebreid met liefde. Exact hoe knitwear moet zijn, eenvoudig, elegant, tijdloos en modieus. 

www.ilovemrmittens.com

Voor meer informatie of beeldmateriaal, contacteer:

Contacteer ons
Charlotte Marron Walkie Talkie
Marie Lemaître Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Marie Lemaître Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium