Marie-Stella-Maris' bestsellers in feestelijk nieuw jasje!

Dé ideale geschenken voor je loved ones met een hart voor het goede doel

Screenshot2020-09-07at17.22.33-9904510b6d028a3c.png

Nu al aan het aftellen naar de gezellige feestdagen? Marie-Stella-Maris helpt je graag een handje in het kiezen van het perfecte eindejaarsgeschenk! In oktober 2020 lanceert het Nederlandse lifestylemerk hun bestseller producten in een nieuw feestelijk jasje; een limited edition scent diffuser en een hand & body wash refill set. De artworks op beide cadeauverpakkingen staan symbool voor water in het blauw met goud. Cadeaus in een luxe en feestelijke uitstraling mét verhaal? Check!

LIMITED EDITION
Scent Diffuser No.92 Objets d’Amsterdam €29,-

De nummer 1 favoriet bij Marie-Stella-Maris blijft nog altijd de scent diffuser in de iconische geur No.92 Objets d'Amsterdam. Deze sprankelende en verfrissende geur met citrusakkoorden van bergamot, groene thee en musk, komt dit seizoen in een limited edition verpakking waarbij water opnieuw centraal staat.  Te koop bij o.a. Blos Shop, Fin du Jour, Senteurs d'Ailleurs en Things by Dings. 

REFILL SET
No.92 Objets d’Amsterdam
€49,-

Om de impact op het milieu te verbeteren biedt Marie-Stella-Maris steeds meer navuloplossingen aan voor de verzorgingsproducten. Een mooie set met een navulverpakking mag dan ook niet ontbreken in de cadeauselectie van dit jaar. De gift set bevat een hand & body wash (300 ml) + refill hand & body wash (600 ml) in de geur No.92 Objets d’Amsterdam. Te koop bij o.a. Blos Shop, Fin du Jour, Senteurs d'Ailleurs en Things by Dings. 

Voor de kerstcadeaus van dit jaar heeft Marie-Stella-Maris zich laten inspireren door ‘het blauwe goud’, een andere benaming voor water. Water is namelijk niet overal in de wereld even toegankelijk en wordt daarom gezien als iets even kostbaar als goud. Sinds de oprichting in 2011 zet Marie-Stella-Maris zich in om de toegang tot schoon water wereldwijd te verbeteren. Voor elk verkocht product, doneert Marie-Stella- Maris een vast bedrag aan waterprojecten waar nodig.

Klik hier voor beeldmateriaal in hoge resolutie

Over Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris is een Nederlandse sociale onderneming met een missie; schoon water en hygiëne voor iedereen, overal. Ze dragen bij door natuurlijk mineraalwater, natuurlijke lichaamsverzorging en luxe huisparfums te verkopen. Voor elk verkocht item doneert Marie-Stella-Maris een vast bedrag aan duurzame waterprojecten over de hele wereld. Sinds de oprichting van Marie-Stella-Maris in 2011 hebben ze meer dan € 1.250.000,- kunnen doneren aan schoonwaterprojecten in onder meer Zambia, Bangladesh en Oeganda.

Belgische verkooppunten 

Luik - Ginette
Brussel - Senteurs d'Ailleurs
Roeselare - Feel Good
Lochristi - Pand 13
Knokke - RR Corner
Knokke - Must Have
Latem - Vive Ma Maison
Zandhoven - [email protected]
Hoogstraten - Sandra Bruyns
Vilvoorde - Baroness O.
Lier - Parfumerie Dierckx
Kortrijk - Fin du Jour
Luxemburg - Galeries Lafayette 
Luxemburg - RR Interieur 
Kampenhout – Joséphine
Balen-Wezel Lisa Bosmans
Zonhoven -  Tache De Beauté
Kluisbergen – Lies Lagrange (soon)
Ronse – Panacée Conceptstore
Maldegem – MOOI
Gent - Fin du Jour
Antwerpen - Fin du Jour
Oostende - Design Oostende
Oostduinkerke - De Karavaan
Nieuwpoort - Ferrer
Herentals - Juhla
Ciney - Henin
Edegem - Home of Geraldine
Antwerpen -  L’ilot to go
Aalst – Clothilde
Belsele – Avenue
Tielrode – Hidden
Gent – Claudia Maryns
Heverlee – June in the City
Puurs – Margareta
Hasselt – Blos
Turnhout – Nicky De Waele
Latem – Par-terre
Keerbergen – VICKY MICHIELS
Online via BlosFin du JourThings by Dings & Marie-Stella-Maris

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be