MARIE-MARIE ONHULT HAAR BADKAMERGEHEIMEN

MARIE-MARIE ONHULT HAAR BADKAMERGEHEIMEN

De kleur van je handdoeken is erg bepalend voor de sfeer en algemene look van je badkamer. Wist je dat de kleuren die je voor deze ruimte kiest je gevoel en humeur kunnen beïnvloeden? Bed- en badlinnen specialist Marie-Marie heeft tot doel om een groot aanbod aan sferen te creëren waar iedereen zich thuis voelt. Met de nieuwe Miracle badlinnencollectie vind je beslist het geschikte kleur om van je badkamer een aangename omgeving te maken.

De kleur van je handdoeken bepaalt de sfeer en de look van je badkamer. Door handdoeken te vervangen, geef je de ruimte een kleine make-over. Kies voor badlinnen die je vloer of wandtegels tot zijn recht laten komen en laat je badkamer rust, comfort en ontspanning uitstralen.

Verkrijgbaar in tal van formaten, een scala van kleuren, badstofdiktes en katoenkwaliteiten geeft de Marie-Marie badkamercollectieMiracle, je badkamer een instant upgrade. Net zoals de overige Marie-Marie collecties, wordt het badlinnen in Portugal geproduceerd bij hun zorgvuldig uitgekozen leveranciers. Eigenaressen Valerie en Laurence stellen samen de collectie samen, kiezen de kleuren en trends en dit alles met het oog op een ecologisch productieproces.

De handdoeken bestaan uit 100% gekamd katoen wat resulteert in een mooie zware kwaliteit zonder te dik aan te voelen. Beschikbaar in maar liefst 18 kleuren die je naar hartenlust kan combineren zodat jij in no time een spa ruimte van je badkamer creëert.  

Wil je graag wat kleur brengen in je badkamer? Kies dan voor blauwe tinten zoals AtlanticAqua of Denim, die zorgen voor kalmte en verkoeling. Wil je net meer rust en je dag beginnen met een zenmomentje? De beste manier om dit te bereiken is om te kiezen voor éénzelfde kleurenpalet. Heeft je badkamer witte tegels en meubels? Breng dan meer harmonie door te werken met warme tinten zoals LinenMessing en Nude.

Tip!
Combineer je handdoeken ook met bijpassende badmatten en -jassen voor het mooiste resultaat!

Ben je benieuwd naar de nieuwste badkamertrends en hoe je jouw keuze in badlinnen hierop kan afstemmen? Marie-Marie zet ze voor jou op een rijtje!

Meer accessoires 

In deze ruimte spendeer je toch wat tijd, dus zorg voor een aangename rustige omgeving. Zie de badkamer als een verlengstuk van alle woonruimtes en voeg ook hier persoonlijke accenten, kleuren en accessoires toe.

Kies voor een thema in je badkamer en stem de kleur van je zeeppompje, tandenborstelhouder en schaaltjes af met elkaar en het bijpassende badlinnen.

Urban jungle

Maak een groene jungle van je badkamer! Dit is zeker geen nieuwkomer, maar wel een absolute blijver. Creëer een nochalante, warme sfeer in je badkamer door in combinatie met enkele badkamerplanten, groen getinte handdoeken zoals de Eucalyptus en Aqua toe te voegen en waan je in een groene oase van rust.

Bovendien filteren badkamerplanten zoals een scindapsus of een sanseveria je badkamerlucht, wat zeker geen overbodige luxe is!

Natuurlijke producten

Voeg organische warmte toe aan je badkamer met massief hout. Combineer houten elementen met zachte kleuren zoals de Miracle handdoeken in RosewoodRush of Messing voor meer elegantie of ga voor Denim, Black en Concrete voor een frisse uitstraling.

Cadeautip!

Er is niets heerlijker dan je huid te verwennen met luxe badkamerlinnen van uiterst zachte kwaliteit. Waarom zou je dan geen set als cadeau schenken? Marie-Marie biedt een service aan waarbij je een naam of persoonlijke tekst kan laten borduren op een handdoek, dekbedset of badjas. Kies jouw gewenste kleur en lettertype en laat een onuitwisbare indruk na! Een gepersonaliseerde set is verkrijgbaar vanaf 20 euro.

Contacteer ons
Daphné Bonami
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium