MANNEN VERKIEZEN STOFZUIGEN BOVEN WASSEN

MANNEN VERKIEZEN STOFZUIGEN BOVEN WASSEN

Profiteer ervan: 69% van de mannen stofzuigen graag

Stofzuigen, dweilen, afwassen, wassen, … Er zijn heel wat taken op te noemen die leuker zijn om te doen. Het goede nieuws is echter dat je er niet alleen voor staat! Uit recent onderzoek* blijkt dat man- of vrouwlief klaar staat om de huishoudelijke taken te verdelen. Bovendien zorgt Samsung ervoor dat je deze nog eenvoudiger kunt uitvoeren dankzij hun revolutionaire producten: de POWERstick Jet en QuickDrive.

De draadloze POWERstick Jet is zowel krachtig op tapijt als op harde vloeren en maakt komaf met fijne stofdeeltjes. Dankzij het filtratiesysteem geniet je van schonere lucht. De krachtige batterij zorgt ervoor dat je gedurende één uur jouw woning onderhanden kan nemen. Niet verwonderlijk dat twee op de drie Belgen aangeeft dat ze graag stofzuigen! Bovendien geeft 69% van de mannen aan dat ze deze huishoudelijke taak graag doen. Heb je nog een reden nodig?

De POWERstick Jet is beschikbaar vanaf €496,00.

 “Wassen is een vrouwentaak: 82% van de vrouwen doet de was.”

Vrouwen noemen zichzelf driedubbel zo vaak als mannen de wassers van hun gezin. Onder het motto “kortere wastijd, meer tijd voor jezelf”, zorgt de QuickDrive ervoor dat wassen dubbel zo snel gaat, met een even schoon resultaat. Handig, maar wat als je, net zoals de helft van de Belgen, beseft dat je iets vergeten bent dat er nog in moet, net als de was draait? Dankzij de AddWash-deur kun je tijdens het wassen alsnog een vergeten sok of T-shirt toevoegen.

De QuickDrive is beschikbaar vanaf €817,00.

Contacteer ons
Daphné Bonami
Maureen Richard
Daphné Bonami
Maureen Richard
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium