Maak plaats op jouw virtuele boekenplank voor Hij volgt je, de nieuwste Storytel Original!

Maak plaats op jouw virtuele boekenplank voor Hij volgt je, de nieuwste Storytel Original!

Storytel heeft een nieuwe Storytel Original in petto, en wat voor één! Na een succesvolle release in Nederland en Duitsland is het nu nagelbijten bij het Vlaams ingesproken luisterverhaal ‘Hij volgt je’ van Corine Hartman. In de hoofdrollen actrice Hilde De Baerdemaeker als Marjan en actrice Lien Van de Kelder als Suzan. In deze psychologische thriller, geïnspireerd op waargebeurde verhalen, volgen we Marjan en Suzan in de wurggreep van een smart stalker.
Kan jij ook niet wachten om te luisteren? 

Geïnspireerd op waargebeurde verhalen

Marjan raakt verwikkeld in een relatie met een smart stalker genaamd Robbert. Ze verliest haar geld, haar trots en zichzelf. Het kost haar heel wat moeite en tijd om van hem af te komen, maar het lukt. Maar lang niet onbeschadigd. Nu moet ze haar nachtmerrie met Robbert herbeleven tegenover twee rechercheurs, want er is een misdaad gepleegd… 

Aan de andere kant van het verhaal zien we Suzan, Robberts nieuwe vriendin. We horen hoe Suzan langzaamaan in zijn narcistische web verstrikt geraakt. Hij controleert, isoleert en manipuleert haar, tot er niets meer van haar over is. Wanneer Suzan ten einde raad is, neemt ze een onomkeerbare beslissing.

Dit vinden Storytel luisteraars:

"Misschien wat bevooroordeeld omdat ik fan ben van Corine Hartman. Maar dit is echt wel een aanrader. Ongelooflijk hoe verschrikkelijk het moet zijn om met een narcist samen te leven. En vooral de gevolgen daarvan." ⭐️⭐️⭐️⭐️
"Echt een goed boek met een goed plot. Fijn de twee voorlezers!" ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Slim boek om je voor te lichten over alle gevaren van internet. Eng en waar." ⭐️⭐️⭐️⭐️
"Wat een fantastisch verhaal zeg, vooral het einde. Heel leerzaam ook, aanrader." ⭐️⭐️⭐️⭐️

Nagelbijtende thrillers

De auteur, Corine Hartman, startte als zelfstandige tekstschrijver en vormgever. Sinds 2007 is ze fulltime auteur. Ze schreef onder andere de succesvolle Storytel Originals In dichte mist en Zoete dood. Hartman heeft vijf Gouden Strop-nominaties en twee Hebban Awards op haar naam. In Nederland wordt ze gezien als één van de meest gelauwerde en gewaardeerde thrillerschrijvers van het land.

Hij volgt je is vanaf vandaag exclusief beschikbaar als luisterverhaal en e-book. 

Storytel tipt: 3 spannende verhalen om nu al te luisteren

Storytel Original luisterserie Tot de dood ons scheidt 
Auteur: Tineke Beishuizen
Voorlezer: Lizelotte van Dijk

Storytel Original Smeltend ijs
Auteurs: Camilla Läckberg, Alexander Karim
Voorlezers: Anne-Mieke Ruyten, Yemi Oduwale

Deel 1 trilogie Rani Diaz Mara 
Auteur: Sterre Carron
Voorlezer: Anne-Mieke Ruyten

---------

Over Storytel Vlaanderen
Storytel is Noord Europa's grootste abonnementsdienst voor audioboeken en e-books. De Storytel app voor smartphone en tablet geeft onbeperkt toegang tot het luisteren van ruim 300.000 audioboeken voor een vast bedrag per maand. Naast (internationale) bestsellers, zijn er ook luisterboeken op het platform te vinden die door Storytel zelf geproduceerd zijn: de Storytel Original. Storytel is actief in meer dan 25 landen over de hele wereld en heeft haar hoofdkantoor in Stockholm, Zweden.

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium