Maak kennis met GROHE’s meest geavanceerde douchesysteem

Maak kennis met GROHE’s meest geavanceerde douchesysteem

Met GROHE SmartControl kon je jezelf al onderdompelen in een nieuwe dimensie van douchen. Vanaf heden zal de gekende "druk, draai, douche"-ervaring nóg veelzijdiger zijn dankzij de introductie van de GROHE Euphoria SmartControl-reeks, die deel uitmaakt van GROHE’s designlijn. Nieuwe featuresmet GROHE’s gekende slimme Duitse technologie zijn het stijlvolle, slanke ontwerp en de nieuwe Grohtherm-thermostaat die zorgt voor een comfortabele temperatuurregeling.

GROHE’s kenmerkende kwaliteit en slimme Duitse technologie
Als marktleider in sanitaire voorzieningen staat GROHE al decennialang bekend om haar kwalitatieve, tijdloze designs. Het doel van deze Euphoria SmartControl toevoeging aan het reeds uitgebreide douche-portfolio is wereldwijd dé douchereferentie worden door superieure oplossingen aan te bieden met focus op controle, precisie en genieten.

Dankzij GROHE SmartControl is het mogelijk moeiteloos elk onderdeel van je douche te regelen, met oog op de perfecte douche-ervaring. SmartControl staat voor een intuïtieve bediening met minimale inspanning. Het intelligent ontwerp met een perfect gevoel voor details maakt GROHE SmartControl tot een garantie voor maximaal douchegenot

Het middelpunt van dit slimme douchesysteem zijn de gecombineerde druk- en draaiknoppen. Via de knoppen regel je makkelijk de hoeveelheid water en het soort douchestraal. Afhankelijk van je stemming kan dat variëren van een zachte douche tot een krachtige verfrissing. 

 

 

 

De nieuwe standaard in douches
De GROHE Euphoria Smartcontrol is het meest geavanceerde douchesysteem binnen zijn segment en is beschikbaar in twee uitvoeringen. 

1.    GROHE Euphoria SmartControl310 combineert de essentiële elementen van een geweldige douche. Of je nu op zoek bent naar een stijlvol design, functionaliteit of gewoon ultieme controle, deze douche omvat alles. Zo combineert de brede Rainshower 310 SmartActive douchekop een krachtige straal met een zachte, verfrissende straal. Deze is zowel verkrijgbaar in een rond als vierkant ontwerp in een klassieke glimmende GROHE StarLight chroom afwerking of het subtiele en elegante acrylglas MoonWhite. Beide materialen kunnen perfect worden gecombineerd in elke moderne badkamer. 

2.     GROHE Euphoria Smartcontrol 260 biedt met zijn twee SmartControl knoppen perfecte controle over de dubbele functies van de hoofd- en handdouche. Gecentreerd in het midden van de verchroomde douchekopplaat zit een MultiJet-knop waarmee je drie verschillende straalzones kan kiezen met telkens een verschillende breedte en kracht. Zo kan je kiezen tussen een krachtige straal, de verkwikkende SmartRain-straal en een volle regenstraal die het ontspannende gevoel van een zachte zomerregen geeft.

 

 

 

 

 

Aanpasbare straalzones in een handomdraai
De kracht achter deze perfecte douche is de innovatieve GROHE SmartControl-technologie. Hiermee kan je tegelijkertijd straalsoorten selecteren en het watervolume regelen.

Het nieuwe GROHE Euphoria SmartControl-model wordt bediend door een gebruiksvriendelijke ‘druk, draai, douche’-bediening. Hiermee wissel je eenvoudig tussen verschillende straalsoorten en de handdouche met een draai aan de knop, zoals je zelf kiest en wilt. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om van een verfrissende en gepersonaliseerde douche te genieten. Je ideale instelling wordt opgeslagen: perfect voor wanneer je de douche wilt pauzeren of voor de volgende keer dat je een douche neemt. Mooi meegenomen!

 

 

 

Minimalistisch ontwerp met ruimte voor doucheplezier
In kleinere badkamers biedt het Euphoria SmartControl 260-bad/douchesysteem meer comfort en een verhoogde feel-good-factor. Dankzij zijn compacte afmetingen isdit dé oplossing voor kleine badkamers waar niet voldoende ruimte is voor een aparte douchecabine en een bad. Met drie knoppen bedien je niet alleen de Euphoria 260-hoofddouche en handdouche, maar ook de kraan om het bad te vullen. Handig!

 

 

 

Meer features voor maximale flexibiliteit en maximaal doucheplezier
De GROHE Euphoria SmartControl-serie bevat naast de technologie die het gerenommeerde GROHE in huis heeft ook een aantal nieuwe features: 

  • De douchearm beschikt over de Grohe ComfortZone 180° draaifunctie, zodat je de douchearm 180° kunt draaien. 
  • Dankzij de volledig verstelbare douchehouder kan je de handdouche via het in hoogte aanpasbaar glijstuk altijd op jouw gewenste hoogte instellen. Ideaal als je wilt douchen zonder dat je haar nat wordt. Ook de hoek van de douchehouder is verstelbaar.
  • Beide modellen beschikken over de GROHE MultiSprayZo combineert de duo 310 mm hoofddouche de GROHE PureRain met een krachtige jet spray. De mono 260 mm hoofddouche beschikt over een variofunctie met drie straalzones op de hoofddouche zelf.

 

 

 

Geavanceerde thermostaat
Grohterm SmartControl is een belangrijke nieuwe ontwikkeling op vlak van opbouwthermostaten en is de meest geavanceerde thermostaat in zijn segment. Deze reeks van opbouwthermostaten zijn verkrijgbaar als losse units en combineren het design van GROHE en het comfort van SmartControl. 

  • De compacte vormgeving met slanke body van de Grohterm thermostaat zorgt voor meer ruimte als je onder de douche staat en de EasyReach-tray biedt volop ruimte voor douche-accessoires zoals shampoo of douchegel. 
  • Zoals alle GROHE-thermostaten is ook de Grohterm SmartControl uitgerust met de TurboStat-thermostaattechnologie, voor een exacte temperatuurregeling. Wanneer iemand anders in huis water gebruikt, zal de temperatuur van het douchewater in een fractie van een seconde bijgesteld worden, zodat je het verschil zelf niet merkt en de temperatuur tijdens het douchen constant blijft. 
  • Daarnaast wordt de thermostaat aan de buitenkant ook koel gehouden door de 100% CoolTouch-technologie, die ervoor zorgt dat je kranen nooit warmer kunnen worden dan de waterstroom. 
  • De 38° SafeStop button voorkomt dat kinderen de temperatuur hoger kunnen zetten. De SafeStop Plus is een optionele temperatuurbegrenzer bij 43°C.

Aanbevolen verkoopprijzen (exclusief btw):

  • GROHE Euphoria SmartControl 260mm (26509000), douchesysteem met vario-straalsoorten, 2 uitgangen, draaifunctie, glijstuk en aanpasbare hoogte: € 859,00.  Versie met baduitloop (26510000): €995,00
  • GROHE Euphoria SmartControl 310mm rond (26507000) en vierkant (26508000), met 2 straalsoorten, 3 uitgangen, draaifunctie, glijstuk en aanpasbare hoogte: vanaf € 999,00. Ook verkrijgbaar in MoonWhite.
  • Grohterm SmartControl douchethermostaat met Turbostat  (34719000) en bad/douchethermostaat (34718000),100% CoolTouch, Easy Reach Tray: vanaf € 335. 

 

Over GROHE N.V. - S.A.
GROHE, 's werelds toonaangevende leverancier van sanitaire uitrusting en een internationale speler op vlak van innovatie van sanitaire producten, heeft in totaal meer dan 6.000 werknemers, waarvan 2.400 in Duitsland. Als internationaal merk streeft GROHE naar merkwaarden als technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid, met als doel "Pure vreugde van water" te garanderen. GROHE ontwikkelt al sinds de start nieuwe productcategorieën. Dit omvat de GROHE Blue en Red watersystemen en het recent geïntroduceerde GROHE Sense waterbeveiligingssysteem, dat een innovatief onderdeel is in de groeimarkt van smart home technology. Engineering, innovatie en design zijn als geïntegreerd proces stevig in Duitsland verankerd. Dat de producten het kwaliteitslabel “Made in Germany” dragen, versterkt het vertrouwen van de consumenten in het merk. Het succes van GROHE werd de afgelopen tien jaar bevestigd met meer dan 300 design- en innovatieprijzen, als een van de meest duurzame Duitse ondernemingen. Daarnaast was GROHE de eerste binnen zijn sector die de MVO-prijs van de Duitse regering won, alsook opgenomen werd in de Top 50-ranking van het gerenommeerde Fortune®-magazine in de categorie ‘Changing the World’.​​
www.grohe.be

Over LIXIL
GROHE maakt sinds 2014 deel uit van de LIXIL Group Corporation, een onderneming met meer dan 70.000 werknemers, actief in meer dan 150 landen, dat genoteerd staat op de Tokyo Stock Exchange. LIXIL is internationaal toonaangevend producent van sanitair met naast GROHE bekende merken zoals American Standard, TOSTEM en INAX in zijn portfolio. Op basis van zijn Japanse erfgoed creëert het bedrijf toonaangevende technologie en innoverende producten van hoge kwaliteit die woningen transformeren en zo het dagelijks leven van meer dan een miljard mensen raken. Het verschil met LIXIL zit hem in hoe ze dit doen; door zinvol ontwerp, ondernemerszin, toewijding om de toegankelijkheid voor iedereen te verbeteren en verantwoorde bedrijfsgroei.
www.lixil.com

Contacteer ons
Alexis Bracke
Alexis Bracke
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium