Skip to Content
Maak kennis met de nieuwe FUJINON GF lens 100-200mm

Maak kennis met de nieuwe FUJINON GF lens 100-200mm

FUJIFILM stelt haar nieuwste objectief voor haar GFX Medium Format Systeem aan voor: het FUJINON GF100-200mmF5.6 R LM OIS WR objectief. Dit objectief is FUJIFILM's eerste tele-zoom objectief voor haar Medium Format systeemcamera's. De reikwijdte van dit nieuwe objectief is overeenkomstig met een 35mm camera gelijk aan een brandpuntafstand van 79mm tot 158mm. Daarmee is dit FUJINON tele-zoom objectief uitermate geschikt voor het fotograferen van natuur opnames en landschappen. Bovendien is dit objectief stof- en weerbestendig en voorzien van optische beeldstabilisatie.

 

FUJIFILM GFX Medium Format Systeemcamera's 


De GF objectieven van FUJINON zijn FUJIFILM's allerbeste objectieven en staan garant voor een zeer hoge beeldkwaliteit en de beste optische prestaties. Dat uit zich niet alleen in het optische ontwerp en in de robuustheid van deze objectieven, maar ook in hun kleurweergave en zeer hoog oplossende vermogen waardoor alle details haarfijn zichtbaar zijn. Het spreekt voor zich dat deze objectieven kunnen worden gebruikt op de reeds beschikbare FUJIFILM GFX50S en de FUJIFILM GFX 50R. Door de introductie van dit nieuwe GF100-200mmm objectief komt het totale aantal beschikbare GF objectieven voor het GFX nu uit op al méér dan acht!

De FUJIFILM GFX Medium Format Systeemcamera's zijn uitermate populair en worden goed ontvangen door zowel professionele fotografen als ook door de wat meer gevorderde amateurs. Zij prijzen het GFX systeem voornamelijk om haar prachtige en de hoogwaardige beeldkwaliteit. Door gebruikt te maken van een extra grote sensor in de GFX systeemcamera's ontstaat er een gevoel van welhaast 3D effect in de foto's die ermee worden gemakt. Het grote dynamische bereik van deze camera's en het gegeven dat Medium Format ook gewoon een prettig gewicht met zich mee kan dragen, maakt deze camera's van FUJIFILM uiterst geliefd. 

De GF100-200mmF5.6 R LM OIS WR is een tele-zoom objectief dat in staat is om iedere fotografische scène tot in de details vast te leggen. Wanneer gefotografeerd wordt met vol open diafragma kenmerkt dit objectief zich door een prettige bokeh wat extra sfeer geeft aan de opname. Het objectief is stof- en weerbestendig gemaakt waardoor er gefotografeerd kan worden tot een temperatuur van -10°C. De brandpuntafstand kan worden verlengd door gebruik te maken van de GF1.4X TC WR teleconverter. Het bereik wordt daarmee dan verlengd in vergelijk met een 35mm camera van 111-221mm. Dit alles zonder waarneembaar verlies van beeldkwaliteit.

Belangrijkste kenmerken

Ultra-hoge beeldkwaliteit
Het objectief bestaat uit 20 verschillende lenselementen die zijn onder gebracht in 13 verschillende groepen, waaronder twee zogenoemde 'super ED' elementen en één 'asferische lens'. Deze lenselementen dragen zorg voor het onderdrukken van chromatische aberratie en dragen bij aan het onderdrukken van ton-en kussenvorming en waardoor er een perfecte beeldkwaliteit ontstaat.

Krachtige optische beeldstabilisatie
Het objectief is uitgerust met een uitstekende optische beeldstabilisatie die tot wel vijf stops kan corrigeren (conform CIPA richtlijnen). Dit stelt de fotograaf in staat om alles uit de GFX te halen wat erin zit en waardoor er ook uit de hand foto's kunnen worden gemaakt van de allerhoogste beeldkwaliteit.

Snelle en stille autofocus
Doordat het objectief gebruik maakt van een lineaire motor is de autofocus van dit objectief niet alleen snel, maar ook uitermate precies en stil. Het objectief maakt bovendien gebruik van een nieuw systeem waardoor de lineaire motor kan worden gefixeerd als het objectief niet wordt gebruikt.

Robuust en duurzaam ontworpen, geschikt voor vrijwel iedere situatie
Het objectief is op 10 verschillende plaatsen voorzien van afdichtringen om deze stof-en weerbestendig te maken. Hierdoor kan er onder vrijwel iedere situatie worden gefotografeerd, ook als het weer even niet mee zit. Zelfs bij vorst kan er worden gefotografeerd, want dit objectief is getest tot een temperatuur van -10°C.

Compatible met de GF1.4X TC WR Teleconverter
Wanneer gebruik wordt gemaakt van de GF1.4X TC WR Teleconverter kan het bereik van het objectief worden verlengd tot 140-280mm (ofwel 111-221mm in vergelijk met een 35mm camera). De beeldkwaliteit blijft daarbij behouden.

FUJINON GF100-200mm F5.6R LM OIS WR 
Beschikbaar vanaf 14 februari 2019 voor €1.999,-

Download hier alle beeldmateriaal in hoge resolutie: http://press.talkie.be/nl/dir/fujinon-gf100-200mm

Over Fujifilm 

FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas. FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera's, toebehoren en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op: 
www.fujifilm.eu/be
www.fujifilm.be
www.fujifilmxseries.be
www.instax.be
Facebook.com/Fujifilm.Belgium
Instagram: @fujifilmbelgium, @instaxbelgium

 

Contacteer ons
Deborah Dekrem Walkie Talkie
Daphné Bonami Walkie Talkie
Andrew Vassallo Walkie Talkie
Deborah Dekrem Walkie Talkie
Daphné Bonami Walkie Talkie
Andrew Vassallo Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium