MAAK JE SLAAPKAMER LENTEPROOF MET MARIE-MARIE

MAAK JE SLAAPKAMER LENTEPROOF MET MARIE-MARIE

Wat is er heerlijker dan slapen tussen schitterend witte, kraakheldere lakens? Dankzij de Wonderful Whites-collectie van Marie-Marie, de Belgische speciaalzaak voor bed- en badlinnen, creëer je thuis keer op keer een luxueus hotelgevoel. Ga voor een serene sfeer en laat je slaapkamer groter lijken met onderstaande tips.

  • 100% katoen

De lente is hét moment om je slaapkamer stevig onder handen te nemen. Zet de ramen wijd open en laat je dekbed flink luchten. Kies voor lentefris beddengoed, zoals de Wonderful Whites-collectie van Marie-Marie in 100% katoen, die je huid uitstekend laat ademen.

  • Een oase van rust

Hotels opteren steeds voor wit bedlinnen, omdat wit niet vervaagt na het wassen. Bovendien stralen witte lakens rust uit. Ook thuis is wit beddengoed ideaal voor een kleinere slaapkamer: het reflecteert licht, waardoor de ruimte groter lijkt.

  • Groene vingers

Pimp je slaapkamer met een groen accent. Een vetplantje of een tropische dwergpalm is niet alleen een lust voor het oog, maar ook goed voor de gezondheid. Geen groene vingers? Kaarten of prints met planten en dieren zijn een leuk alternatief en geven de ruimte een natuurlijke uitstraling.

Breng de lente in je slaapkamer met gloednieuw, zalig fris en knisperend bedlinnen.

De Wonderful Whites-collectie van Marie-Marie bestaat uit dekbedsets, hoeslakens en kussenslopen. Alle items zijn helemaal wit of – afhankelijk van de lijn – subtiel afgewerkt met een gekleurd detail.

Een slaapkamer die pure luxe uitstraalt? Firenze valt op door een goudkleurige bies in lurex, voor extra allure. Mag het wat speelser? Eleonore is eveneens verkrijgbaar in het schitterende frisse katoen dat de Wonderful Whites-collectie typeert. Het bedlinnen van deze lijn is aan de zijkant afgewerkt met fijne bolletjes. Voor een frivole look creëert Marie-Marie Victoria en Vivienne. Elegante plooien geven deze lijnen een aparte toets. Marie-Maries bestverkopende lijn Milano is dan weer ontworpen met dubbele volants in verschillende zachte kleuren. De items in de nieuwste lijn uit Egyptisch katoen hebben een eenvoudig dessin en een enkele zoom in wit, zilver en goud. Voor eindeloos mooie dromen.

Net zoals elke collectie van Marie-Marie is Wonderful Whites zorgvuldig samengesteld door onze huisleverancier in Portugal. Ze kiezen bewust voor een ecologisch productieproces. Wonderful Whites straalt luxe en elegantie uit en is vervaardigd van 100% katoen, perkal of satijn van de allerbeste kwaliteit.

Prijzen vanaf €119,- voor bedlinnen met sloop.

Contacteer ons
Daphné Bonami
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium