LUISTERBOEKENPLATFORM STORYTEL KOMT MET EEN EIGEN E-READER

All you can read

Screenshot 2021-07-16 at 14.54.17.png

Nooit meer uitgeluisterd, nooit meer uitgelezen. Het Zweedse Storytel, één van 's werelds grootste abonnementsdiensten voor het streamen van luisterboeken en e-books, lanceert vandaag op 12 juli 2021 een eigen e-reader: de Storytel Reader. Met de compacte e-reader combineer je lezen en luisteren met het grootste gemak. Je volledige boekencollectie van amper 200 gram reist vlot met je mee en je markeert in een handomdraai jouw favoriete passages die je in een mum van tijd terugvindt.

Storytel Reader: een device, duizenden verhalen

De audio-expert zette in oktober 2020 voet aan wal in Vlaanderen en geeft inmiddels toegang tot een bibliotheek van meer dan 300.000 luisterboeken en e-books. Nog geen jaar na de lancering, komt Storytel met een knappe aanvulling op haar aanbod: de Storytel Reader. Na Zweden, Denemarken, Finland en Ijsland is Vlaanderen de vijfde markt waar de Reader wordt gelanceerd. Het speelt hiermee in op de boomende e-bookmarkt en de groeiende interesse en vraag naar luisterboeken.

"Storytel wil van de wereld een creatieve plek maken met geweldige verhalen, die door iedereen beluisterd en gedeeld kunnen worden, altijd en overal. Dankzij het grote gebruiksgemak, verrijkt de Storytel Reader de royale bibliotheek van meer dan 300.000 luisterboeken en e-books. Soms vind je het prettig om naar een verhaal te luisteren, soms om te lezen en met de komst van de Storytel Reader kan je alle Storytel verhalen beleven zoals jij wil.” – Ruth De Jager, Country Manager Storytel

Storytel lanceerde recent een grootschalig marktonderzoek* waaruit blijkt dat net geen kwart (24%) van de bevraagde Belgen aangeeft interesse te hebben om een e-reader aan te kopen. Vooral de groep van 18-32-jarigen (38%) heeft oor naar een luisterassistent. De studie wees uit dat 15% van de bevraagde Belgen het afgelopen jaar naar een luisterboek luisterde en 21% las een e-book.

Het grootste (lees)gemak

Met de Storytel Reader reist je favoriete boekencollectie van nog geen 200 gram altijd met je mee. Dankzij het geheugen van 8gb kan je ruim 3000 boeken opslaan op het device, dit kunnen ook externe bestanden, zoals ePub files zijn. De Storytel Reader leest net als een boek en gaat bovendien wekenlang mee na een volle een acculading. Op vakantie, onderweg of gewoonweg thuis in de tuin, met dit all you can read device, vertoef je in een wondere wereld van duizend en een verhalen.

Audio-expert Storytel zet met de Storytel Reader in op maximaal leesgemak. De knappe leesassistent met touch screen ligt makkelijk in de hand door het compacte formaat (20 x 20 x 3 cm) en het verlichte en energiezuinige sharp 6' E-ink Carta HD scherm (212 PPI) laat je toe om gemakkelijk te schakelen tussen een warme en koele achtergrondverlichting. Het scherm is net zo rustig voor je ogen als een boek en valt helemaal niet te vergelijken met een tablet- of telefoonscherm. Dankzij de Bluetooth-functie maak je met de Reader bovendien makkelijk verbinding met draadloze koptelefoons of luidsprekers. Maak je liever een fysieke connectie met het toestel? Dan kan dit dankzij de 3.5mm earphone jack. De 3000 mAh batterij heeft een optimale levensduur en er wordt een USB-C lader meegeleverd. Alsof dat nog niet voldoende is,  is er ook een wide ranging wifi-verbinding die je toelaat om altijd en overal geconnecteerd te zijn. 

The very very best of it? Zit je midden in een luisterverhaal, maar heb je zin om het verhaal verder te ontdekken al lezend? Dan weet de Storytel Reader exact waar je gestopt bent met luisteren en kan je onmiddellijk verder lezen vanaf dat punt.

De Storytel Reader is exclusief verkrijgbaar bij Coolblue voor €129,- inclusief twee maanden gratis Storytel. Dit aanbod geldt zowel voor bestaande abonnees als niet-abonnees.

Deze Storytel Reader kan je enkel gebruiken in combinatie met een Storytel-abonnement. 

Download hier de beelden in hoge resolutiehttps://press.talkie.be/en/dir/storytel-reader

03_Storytel_ Storytel Reader.pdf

PDF - 89 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be