Love wins in de nieuwste clip van The Magician

Love wins in de nieuwste clip van The Magician

De getalenteerde Belgische dj/producer The Magician lanceert een nieuwe clip voor zijn nummer ‘Shy’ in samenwerking met Belgisch productiehuis Caviar en regisseur Bob Jeusette. Zowel het nummer als de clip viert de liefde tussen iedereen. Als kers op de taart neemt het bekende video platform Nowness de brandend actuele clip meteen al over als nieuwe must see én must hear.

Belgische trots
Stephen Fasano, aka The Magician, kiest voor zijn nieuwste clip voor het Belgisch productiehuis Caviar. “We hebben zoveel talent in ons klein landje, uiteraard wou ik hiermee dan ook samenwerken!”, legt hij uit. “Caviar staat voor kwaliteit en professionaliteit. Daarenboven werken ze met zoveel enthousiasme!"

Bob Jeusette werkt sinds dit jaar bij Caviar en draaide eerder al video’s voor Marie-Jo, Stievie en Essentiel. The Magician zag in hem de geknipte regisseur voor deze clip. “Ik ben fan van zijn werk en smaak, een perfecte match dus.” The Magician geeft de regisseur helemaal carte blanche en is super tevreden met het resultaat. De stijl van de clip leunt helemaal aan bij het fotografisch werk van Jeusette.     

Bob Jeusette: “De muziek van The Magician klinkt zo universeel. Dan is het een droom om daarvoor de visuele wereld te mogen creëren.” The Magician reageert zelf ook erg opgetogen over het resultaat: “De casting, de kleuren, sfeer… alles klopt gewoon in de video. De locaties zijn ook zo goed gekozen, kan je geloven dat de clip volledig in België gedraaid is?”  

Het mooie onverwachte einde maakt de video uiteraard ontzettend actueel in het licht van het recente drama in Orlando. Bob Jeusette:

“De inspiratie voor het einde kwam echt van het nummer zelf. Ik houd van dat idee dat je verlegenheid volledig kan verdwijnen zolang je maar omgeven bent door vrienden, liefde, familie. Dan laat je al je barrières zakken en toon je je gevoelens. Uiteraard hebben we de clip gedraaid nog voor deze tragische gebeurtenissen, maar dat maakt dit verhaal des te relevanter vandaag. Ik hoop dan ook dat dit een extra statement kan bieden tegen de haat.”

Het resultaat bestaat uit een aanstekelijke feel good music video die niemand onberoerd laat! De clip werd dan ook al opgepikt door het populaire video platform Nowness. 

Voor meer beeldmateriaal, interviews, contacteer:
Marie Lemaitre
marie@talkie.be
0494922152 

Over CAVIAR 
CAVIAR, een productiehuis met zetels in Antwerpen, Brussel, Los Angeles, Parijs en Londen, is met hun langspeelfilms en prestige fictiereeksen in de laatste jaren uitgegroeid tot één van de leiders in de Belgische filmproductie. CAVIAR streeft naar het maken van kwaliteit die inspireert, entertainment biedt en intrigeert op Belgische bodem en op internationaal vlak, met nieuw jong talent, alsook met ervaren regisseurs, schrijvers en acteurs. CAVIAR is eveneens gespecialiseerd in tax shelter, waarmee het zich als interessante co-productiepartner opwerpt voor Europese filmprojecten die gedeeltelijk in België worden geproduceerd of hier in post-productiefase zijn. 

Over Bob Jeusette
Bob Jeusette is een Belgische regisseur en fotograaf. Hij deed reeds internationale fotocampagnes voor o.a. Google, Toyota, Opening Ceremony en Lee Jeans. Zijn recent werk in film omvat video’s voor Marie-Jo, Stievie en Essentiel Antwerp. Jeusette is vaste regisseur voor Caviar sinds 2016 en wordt nog steeds vertegenwoordigd door Initials LA voor fotografisch werk.  

 

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium