#LikeMe Avant-première in de bioscoop

#LikeMe Avant-première in de bioscoop

Kinepolis vertoont eerste afleveringen van het nieuwe seizoen van de populaire jeugdreeks

Op 3, 4 en 5 januari kunnen fans van de Ketnet-reeks #LikeMe in avant-première het nieuwe seizoen ontdekken in de bioscoop, alvorens deze zal uitgezonden worden op televisie. Kinepolis vertoont namelijk aan de start van het nieuwe jaar de eerste afleveringen van het tweede seizoen van de razend populaire jeugdreeks in het bijzijn van de cast. Het tweede seizoen betekent ook heel wat nieuwe gezichten voor de reeks, waaronder SlongsAmaryllis Uitterlinden en Greet Rouffaer. Vanaf 12 januari kan je dan ook bij Ketnet terecht voor het nieuwe seizoen van #LikeMe. 

Het verhaal
De zomervakantie loopt op haar einde en iedereen maakt zich weer klaar voor een frisse start aan ‘t SAS in Antwerpen. Na het afgelopen, toch wel bewogen, schooljaar besloot Caro Timmers terug te verhuizen naar de Ardennen waar ze met haar vader Peter Timmers de draad terug probeert op te pikken. Dat blijkt zonder mama Kristel toch niet zo vanzelfsprekend te zijn. Ook in Antwerpen loopt niet alles zoals voorheen. Camille ondervindt nog elke dag de gevolgen van haar daden van vorig jaar en heeft haar plek afgestaan aan de nieuwe Queen Bee: Merel. Vindt Caro haar draai in de Ardennen en valt alles weer in de plooi in Antwerpen?

#LikeMe Avant-première
Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 januari kunnen de bezoekers bij Kinepolis de eerste afleveringen van de gloednieuwe reeks in avant-première bekijken in aanwezigheid van de cast. En dit in verschillende Kinepolis-bioscopen in Vlaanderen.

  • Vrijdag 3 januari: Kinepolis Antwerpen (voormiddag) & Gent (namiddag)

  • Zaterdag 4 januari: Kinepolis Brugge (voormiddag) & Kortrijk(namiddag)

  • Zondag 5 januari: Kinepolis Leuven (voormiddag) & Hasselt (namiddag)

Meer info en tickets via kinepolis.be/nl/content/likeme-avant-premiere

#LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic en zal te zien zijn vanaf 12 januari 2020 op Ketnet.

Contacteer ons
Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke Ketnet, VRT
Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke Ketnet, VRT
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium