Lifestyle TV The Sero is net zo toegankelijk als je smartphone

Lifestyle TV The Sero is net zo toegankelijk als je smartphone

’s Werelds eerste roterende TV voor horizontale en verticale content

Met The Sero lanceert Samsung een TV die net zo toegankelijk is als je smartphone. Eigenlijk is het meer dan een TV. The Sero is speciaal ontworpen voor mobiele content, dus ideaal voor het bekijken van video's op sociale media. Verreweg de meeste online video’s (90%) zijn in portrait geschoten en The Sero past dat, indien nodig, aan door de beeldweergave een halve slag te draaien. Gevolg: je geniet van hoogkwalitatief beeld zonder hinderlijke zwarte randen. The Sero is een nieuw type TV voor de nieuwe media, maar óók traditionele horizontale formaten komen optimaal tot hun recht op het 43 inch scherm.

De weergave-oriëntatietechnologie van The Sero sluit naadloos aan op je mobiele apparaten,” zegt Johan Van Campenhout, Product Manager Lifestyle TV bij Samsung. "Uit onderzoek blijkt dat 83% van de Belgische jongeren (onder de 30) hun smartphone minstens één uur per dag gebruikt. The Sero begrijpt de content die ze daar zien, dus het is een TV die volledig aansluit op de leefwereld van de nieuwe generatie.

Met The Sero – wat in het Koreaans ‘verticaal’ betekent – haakt Samsung in op de populariteit van videokanalen als YouTube of TikTok. Net als een smartphone of tablet draait de TV razendsnel van horizontale naar verticale oriëntatie, en omgekeerd. Dus of je nu YouTube, persoonlijke video's, sociale media of traditionele media bekijkt, de weergave op The Sero is altijd optimaal. De TV is uitgerust met eersteklas QLED-technologie en ook met de sound zit het helemaal goed. In de voet van The Sero schuilt namelijk een 4.1-kanaals 60 Watt Premium luidspreker. Hiermee geniet je ook van je favoriete muziek die je afspeelt op de TV.  

Met The Sero’s Smart Hub heb je snel toegang tot al je content en dankzij de all-in-One floorstand kun je de TV neerzetten waar je maar wilt. Ook in off-modus is The Sero een meerwaarde voor je interieur, want je hebt de keuze uit een breed scala aan weergavefuncties – van kunstige designs, informatie tot foto’s.

The Sero is in België beschikbaar vanaf september voor de adviesprijs van € 1.699,- met pre-order vanaf midden augustus. The Sero verplaats je gemakkelijk naar elke ruimte in je interieur, dankzij de speciaal daarvoor ontworpen wielen.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium