LIFE HACK VOOR JONGE OUDERS

Babyboom webshop: alle essentiële babybenodigdheden op één plek tegen de allerbeste prijzen

Schermafbeelding2020-10-30om08.40.28-ad7c8f58b86cbb31.png

Stel je voor: àlle essentials voor ouders en kind in 1 doos aan huis geleverd en dat tegen de àllerbeste prijs. Geen gespurt meer naar én de apotheek én het grootwarenhuis én de babyspeciaalzaak voor luiers, spenen en melkpoeder. Je bestelt alles in één keer op shop.babyboom.be en de box wordt de dag nadien verzonden.Een unicum op de Belgische markt en een life hack voor jonge ouders, want met Babyboom webshop bespaar je tijd en centen. 
 

Babyboom+ membership : vliegensvlug en voordelig

Babyboom, het Belgisch bedrijf achter de Babyboom geschenkpakketten die je bij de gynaecoloog of apotheek ontvangt en de Babyboom Beurs, lanceert vandaag een gloednieuwe webshop waar je àlle basisbenodigdheden vindt voor ouder en kind. Sluit een Babyboom+ lidmaatschap af voor € 6,67 per maand en geniet een jaar lang van tot wel 55% korting op jouw favoriete producten. Voordelig, vliegensvlug en veilig, want je hoeft er jouw huis niet voor uit. Je selecteert in een paar kliks producten en 48 uur later wordt de bestelling thuis geleverd. Bij elke bestelling wordt je verwend met extra verrassingen en cadeautjes.

Corona-creatitviteit

Door de Covid-19 situatie vindt dit jaar geen Babyboom Beurs plaats. Het babywalhalla en alle bijhorende expertise wordt daarom ondergebracht in een gloednieuwe webshop die jonge ouders tijdswinst en financieel voordeel oplevert.

De Covid-situatie daagde ons uit om met een creatief alternatief te komen, aldus Edouard Gilain, managing director Babyboom. Het resultaat? Een webshop die de beste producten tegen de voordeligste prijs aanbiedt. Toekomstige en jonge ouders hun tijd is schaars en kostbaar. Wij ontzorgen en helpen de beste, snelste en voordeligste keuzes te maken.

 

Het gamma 

Babyboom heeft een kwalitatief gamma samengesteld van essentiële producten voor ouders en baby’s tot 3 jaar. Denk maar aan luiers en vochtige doekjes, borstcompressen en -kolven, verzorgingsproducten, zuigflessen en fopspenen, melkpoeder en (bio) babymaaltijden en nog véél meer. Onverwacht maar o zo leuk: de webshop biedt ook een fijne selectie niet-alcoholische gin en literaire ontspanning. Babyboom schenkt in het bijzonder ook aandacht aan bio en Belgisch. De shop vertegenwoordigt meer dan 45 merken, waaronder gekende A-labels maar ook lokale merken zoals Sienna & Friends, Doomoo & Babee Nature. Ontdek hieronder een kleine greep uit het aanbod: 

- Belgische biovoeding
- Bio fruitcompote
- pampers
- tandgel
-...

Hoe werkt het

1. Word Babyboom+ lid vanaf € 6,67 per maand ( in geval je een jaarabonnement afsluit).
2. Eens je lid bent, geniet je van de allerbeste kortingen tussen 10% en de 55%. Je shopt dus continu jouw favoriete producten aan de voordeligste prijs.  
3. Een werkdag later wordt de box verzonden en 48 u later thuis geleverd (gratis vanaf €59).

De formule waarmee je het meeste kan besparen is een jaarabonnement, dat je afsluit voor € 80 euro per jaar (vooruitbetaald) of omgerekend € 6,67 per maand. Of bekijk het maand per maand, in dat geval betaal je € 10 per maand (of € 120 per jaar).

Een abonnement nemen om korting te krijgen? Yes, but no!
We leggen het even uit.

Je wordt Babyboom+ lid en daarmee koop je een jaar lang producten aan zonder marge. Na 3 à 4 maand betaalt het abonnement zichzelf al terug. Je profiteert dus 8 à 9 maanden van de allerlaagste prijzen. Als je tegen het einde van het jaar niet meer hebt bespaard dan de kost van het lidmaatschap, dan betaalt Babyboom het verschil terug.

Een life hack? Absoluut!

 

Over Babyboom en Babyboom Beurs
Al meer dan 35 jaar staat Babyboom in om toekomstige en jonge ouders in België te informeren. Dat gebeurt op basis van geschenkpakketten, educatieve gidsen, de Babyboom website en diverse applicaties. Ook de Babyboom Beurs is een belangrijk onderdeel om (toekomstige) gezinnen te informeren én te inspireren. Babyboom Beurs is de grootste Belgische consumentenbeurs en ontvangt jaarlijks zo’n 26.000 bezoekers. De beurs is een absolute aanrader voor een dagje uit met je partner, vriendinnen of aanstaande oma’s en tantes, waarbij je je goed kunt voorbereiden op de komst van je kindje.

https://press.talkie.be/en/dir/babyboom

Deborah Dekrem

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be