Laat jij de catering op de mooiste dag van je leven verzorgen door Deliveroo?

Laat jij de catering op de mooiste dag van je leven verzorgen door Deliveroo?

Op 14 februari bereidt Deliveroo for Business zijn catering service uit! Vanaf heden kan je niet alleen beroep doen op Deliveroo for Business voor de catering van business gerelateerde evenementen, maar ook voor trouwfeesten in België! 

Valentijnsdag is dé dag om de liefde te vieren! Daarom bedacht Deliveroo om net op deze dag hun trouw catering service te lanceren. Vanaf 14 februari krijgen verliefde koppels de mogelijkheid om hun liefde officieel te verzegelen aan de hand van een trouwfeest georganiseerd in samenwerking met de Deliveroo bezorgservice.

Hoe gaat de trouw catering service in zijn werk?
Stuur een e-mail naar wedding@deliveroo.be met al je specifieke trouwvragen en wensen. Een accountmanager (jullie persoonlijke wedding planner) zal jullie worden toegewezen om jullie de verschillende mogelijkheden voor te stellen om er de mooiste dag van jullie leven van te maken.

De bezorgservice zal bovendien verschillende keukens aanbieden om in te spelen op de wensen van de bride-to-be.

Klik hier om de hoge resolutie beelden te downloaden: http://press.talkie.be/nl/dir/wedding-catering-service

Deliveroo for Business
De bezorgservice gaat verder dan het aan huis leveren van maaltijden. Schakel Deliveroo for business in voor team lunches, meetings & trainings, snacks & fruitmanden en evenementen. Een toegewijde accountmanager en zakelijke tool helpen je bij het uitvoeren van jouw wensen in een professioneel kader.

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 50.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 50.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 13 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Voor meer informatie, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met: 

Contacteer ons
Maureen Richard Walkie Talkie
Maureen Richard Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium