Skip to Content
KLEURRIJK NIEUWS UIT PLAYMOBIL® 1.2.3-LAND

KLEURRIJK NIEUWS UIT PLAYMOBIL® 1.2.3-LAND

PLAYMOBIL® 1.2.3 ondersteunt al 30 jaar de ontwikkeling van de allerkleinste speelvogels. Ook dit jaar breidt het kleurrijke PLAYMOBIL® 1.2.3 universum uit en verrast het met 2 nieuwe SAND-speelsets en een gloednieuw AQUA-speelthema. Het waterspeelgoed haakt in op de oeverloze fascinatie voor water, hoe het voelt en hoe voorwerpen drijven, onder gaan en FLOP weer boven water komen. Daarnaast maken vanaf september maar liefst 12 gloednieuwe 1.2.3-speelsets hun opwachting. De speelsets variëren in grootte, fantasielevel en aantal onderdelen om 1,5 tot 4 jaar-jarigen* al spelend de wereld te laten ontdekken.

De eerste jaren van het leven zitten bomvol ervaringen die beslissend zijn voor de ontwikkeling van je peuter. Door te voelen, bouwen en gooien, verkennen kindjes beetje bij beetje de wereld. Deze ontdekkingsfase vormt dan ook de basis voor hun toekomstig leren. Elk kind doet dit op zijn manier en op zijn eigen tempo. Net daarom deelt PLAYMOBIL® de 1.2.3 speelwereld op in drie leerfasen die op elkaar voortbouwen. Jouw peuter omtoveren tot een echte ontdekkingsreiziger? Dat kan in 1.2.3! 

EASY START 
Deze sets bevatten eenvoudige figuren en leggen de focus op voelen en verkennen. De bouwvakker met kruiwagen of politieman met hond zijn uitermate geschikt als eerste kennismaking met de wereld van PLAYMOBIL®. Peuters van 1,5 jaar of ouder bootsen al spelend de geluiden van de dieren na, noemen de figuren bij naam en oefenen zo hun taalvaardigheden.

FIRST CHALLENGE 
Door een aantal elementen toe te voegen, geeft PLAYMOBIL® peuters en kleuters een eerste uitdaging. In deze fase staat de fijne motoriek voorop en begrijpen kinderen voor het eerst oorzaak-gevolgsituaties. Wanneer ze de eenhoornkoets van de fee in gang proberen trekken, rolt de wagen verder vooruit. In de feërieke speeltuin laten ze hun fantasie de vrije loop en laten de kleurrijke poppetjes van de glijbaan glijden. Woo-hoo!

LITTLE EXPERT 
In de laatste fase bouwt PLAYMOBIL® voort op de vorige leerfases door tal van functies toe te voegen. Bij deze speelsets ligt de focus voornamelijk op het oefenen van sociale vaardigheden en het eerste rollenspel. 

Met het meeneem kinderdagverblijf spelen ze verschillende avonturen uit de crèche na. Blokken om torens mee te bouwen of een glijbaan om af te glijden, alles past in de handige meeneem koffer die het perfecte formaat heeft voor onderweg. 

Duwen, vastkoppelen, sorteren: een ritje met de dierentrein verveelt nooit! De dieren kunnen los bewegen of aangesloten worden om een lange dierenketting te vormen. Met de kleurrijke symbolen verzint jouw mini zijn eigen verhaal binnen het dierenrijk. Roooooar!​

Dol-fijn spetterplezier met de gloednieuwe PLAYMOBIL® 1.2.3 AQUA-speelwereld
Kinderen kunnen zich uren amuseren wanneer er water in de buurt is. Spetteren, spatten, voorwerpen onder het water duwen die  'PLOP'  weer boven water schieten. Speciaal om die reden ontwikkelt PLAYMOBIL® een eerste reeks kleurrijke waterspeelsets die de fijne motoriek en het creative denkvermogen stimuleren. De sets opgedeeld in verschillende leerfasen - van easy start tot first challenge - combineer je tot een grotere speelset die zowel het buitenspelen als de vaardigheden van je mini-me naar een hoger niveau tillen. Plonsen maar! 
 

 Met de tenen in het zand
Beloftevolle bakkers en strandarchitecten laten hun creativiteit de vrije loop met de keuze uit twee nieuwe SAND-speelsets. De gedetailleerde "Little Expert"-sets stimuleren de kleine zandkunstenaars hun creatieve vaardigheden. Tijdens het maken van gedecoreerde zandtaarten en muffins scherpen ze hun motorische vaardigheden aan. De stoerdere strandgangers bouwen hun eigen zandkasteel en springen over de zelfgemaakte gracht om het aangrenzende zandkasteel te veroveren. Met de handige reisverpakking neem je de strandemmer overal mee naartoe.

*De meegegeven leeftijden zijn puur indicatief en op basis van de algemene ontwikkeling van een kind.

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium