- KLEURRIJK HUWELIJK - VERF MET ADVIES EN COLORA DE VERFWINKEL SMELTEN SAMEN

- KLEURRIJK HUWELIJK - VERF MET ADVIES EN COLORA DE VERFWINKEL SMELTEN SAMEN

De Limburgse verfketen Verf met Advies van Olaf Boussé werd overgenomen door colora de verfwinkel, de retail verfketen van de West-Vlaamse verffabrikant BOSS paints. Vanaf begin maart nam colora alle vestigingen - Diest, Genk, Tienen, Sint-Truiden en Hasselt onder haar hoede. In Hasselt opent colora later dit jaar een gloednieuw hybride winkelconcept waar zowel de particuliere klant als de vakman terecht kan.

30 jaar expertise in het kwadraat
Verf met Advies - de Limburgse verfketen van Olaf Boussé - ging op zoek naar een betrouwbare partner om haar succesverhaal in Limburg voort te zetten en vond in colora de ideale bondgenoot.  "Na 30 jaar Verf met Advies is het tijd voor een nieuw verhaal. Een verhaal dat Verf met Advies samen met colora gaat schrijven", zegt Boussé. Er is in colora de ideale partner gevonden om verder te groeien, en zij kan haar verankering in Limburg versterken.”

De overname sluit aan bij de visie van colora dat je alleen maar topservice kan bieden als je lokaal ook sterk verankerd bent. Het gemeenschappelijk DNA blijft voorop staan: de klant ontzorgen, met passie voor kleur en verf, advies, kennis van het vak en gemotiveerde medewerkers die met heel veel zin van ieder zijn huis een fijne thuis willen maken.

colora kleurt Limburg
colora wil Limburg ten volle laten kennismaken met haar succesformule: Belgische kwaliteitsverf van BOSS paints gecombineerd met professioneel advies en passie voor kleur en dat al meer dan 30 jaar ondertussen. De colora-familie van gemotiveerde werknemers wordt uitgebreid met vijf voormalige Verf met Advies-medewerkers. De teller voor de West-Vlaamse keten van verfwinkels staat op 59 winkels in België en 1 in Nederland

"colora zal al haar ervaring, kennis en kapitaal inzetten voor het realiseren van een succesvolle toekomst voor alle klanten van Verf met Advies. Het ontzorgen van onze klanten, is de kern van ons DNA",  vervolledigt Korneel Verhaeghe, commercieel directeur van colora. "

Praktische info

  • De vestigingen van Verf met Advies in Diest en Genk sluiten. Klanten zijn welkom in de bestaande colora vestigingen in Diest en Genk.  
  • De vestiging van Verf met Advies in Sint-Truiden wordt volledig omgebouwd tot een colora de verfwinkel op de huidige locatie.
  • De vestiging van Verf met Advies in Tienen zal sluiten, vooralsnog opent er geen nieuwe vestiging in Tienen.
  • De vestiging van Verf met Advies in Hasselt wordt een tijdelijke pop-upwinkel van BOSS paints.
  • Eind juni opent een gloednieuw hybride concept voor zowel particulier als vakman op de Kuringersteenweg in Hasselt, waarna de pop-upstore in het gebouw van Verf met Advies sluit.
Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium