Kinepolis viert 20 jaar filmmagie met speciale vertoning van “Harry Potter and the Philosopher's Stone”

KINEPOLIS_HARRY POTTER EN DE STEEN DER WIJZEN_1.jpg

Ter ere van het twintigjarig bestaan van de film “Harry Potter and the Philosopher's Stone” verwent Kinepolis Harry Potterfans op 24 november met een speciale vertoning van de film met exclusieve nooit eerder vertoonde beelden. 

Op 16 november 2001 kwam de film “Harry Potter and the Philosopher's Stone” in de zalen en verpulverde in het openingsweekend meteen de box office. 

Twintig jaar later voert Kinepolis je mee naar waar het allemaal begon voor de meest succesvolle filmreeks in de box-office geschiedenis. Op 24 november sta je terug samen met Harry op het perron negen en driekwart popelend om naar Zweinstein te vertrekken. Laat je onderdompelen in deze magische trip en na afloop heb je nog een extraatje tegoed! Want Kinepolis vertoont na de film exclusieve extra beelden. In een wervelende 15 minuten krijg je trivia te zien, fun facts en leuke inzichten van regisseur Chris Columbus. 

“Harry Potter and the Philosopher's Stone” wordt in de originele versie en de Franse versie vertoond in alle Kinepolis bioscopen. 

Synopsis
In deze betoverende, driemaal Oscar genomineerde verfilming van J.K. Rowling's verrukkelijke bestseller (en het eerste deel in de meest succesvolle filmreeks in de box-office geschiedenis), leert de wees Harry Potter op zijn 11e verjaardag dat hij de eerste zoon is van twee machtige tovenaars en dat hij zelf magische krachten bezit. Op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus begint Harry aan het avontuur van zijn leven. Hij leert er de hoogvliegende sport Zwerkbal en speelt een spannend spel met levende schaakstukken op weg naar een duistere tovenaar die erop uit is hem te vernietigen. Duik mee in het meest buitengewone avontuur, afspraak op perron negen en driekwart!

KLIK HIER VOOR TICKETS & MEER INFO

KLIK HIER VOOR HIGH-RES BEELDMATERIAAL

 

Over Kinepolis
Kinepolis Group NV ontstond in 1997 uit een fusie van twee familiale bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. Naast haar bioscoopactiviteit is de Groep ook actief in filmdistributie, eventorganisatie, schermreclame en vastgoedbeheer. In Europa telt Kinepolis Group NV 58 bioscopen, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Zwitserland en Polen. Sinds de overname van de Canadese bioscoopgroep Landmark Cinemas en van de Amerikaanse bioscoopgroep MJR Digital Cinemas, telt Kinepolis ook 40 bioscoopcomplexen in Canada en 10 in de VS. In totaal heeft Kinepolis Group vandaag wereldwijd 108 bioscopen in haar portefeuille, goed voor 1 097 schermen en bijna 200 000 zitplaatsen. Kinepolis’ medewerkers bezorgen miljoenen bioscoopbezoekers elke dag een onvergetelijke filmervaring. Meer info op www.kinepolis.com/corporate

Voor meer info, gelieve contact op te nemen met Walkie Talkie:
Charlotte Marron - [email protected] - 0478 59 64 32

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be