Kinepolis trapt het festivalseizoen op gang met enkele topconcerten

Laat je omver blazen door de Muse Drones World Tour

In 2015 en 2016 speelde de awardwinnende band Muse maar liefst 130 zalen over heel de wereld plat met hun ambitieuze Drones World Tour! De grensverleggende podiumproductie waarbij de band centraal in de arena stond zorgde voor een complete 360° audiovisuele ervaring. In combinatie met de drones die over het publiek scheerden en de reusachtige projecties zorgde dit voor een van de meest legendarische concerten van de laatste jaren!

Muse heeft al even geen concert meer gegeven in België en op een nieuw album is het nog even wachten. Deze concertfilm met nooit eerder vertoonde special effects en exclusieve behind the scenesbeelden is dan ook dé uitgelezen kans om in de wereld van deze grootse band te duiken!  

Praktische info 
Donderdag 12 juli 2018 om 19:45
Tickets €14,25 (€12,25 met een Kinepolis Student Card)
Meer info en tickets via kinepolis.be/nl/events

Herbeleef intiemste concert van Johnny Hallyday

Op 14 juni, wat de vooravond van de 75e verjaardag van legendarische rocker Johnny Hallyday zou worden, kan je de meester aan het werk zien tijdens een uniek eerbetoon in Kinepolis. Herbeleef het concert dat Johnny Hallyday in 2000 in l'Olympia gaf in een uiterst intieme setting waar de rauwe emoties vanaf spatten. Dit nooit eerder op tv vertoond concert kan je nu eenmalig bewonderen in Kinepolis. De perfecte ode aan deze iconische artiest die steevast zijn verjaardag op het podium wou vieren!

Praktische info 
Donderdag 14 juni 2018 om 19:45
Tickets €14,25 (€12,25 met een Kinepolis Student Card)
Meer info en tickets via kinepolis.be/nl/events 

Wals mee op de tonen van André Rieu

Is Wals eerder jouw passie? Dan zit je goed met 'Amore, My Tribute to Love'. De beroemde violist André Rieu brengt met dit prachtconcert een ode aan zijn liefde voor muziek en voor zijn beide 'families': zijn gezin en het Johann Strauss Orkest waarmee hij al meer dan 30 jaar op de planken staat.

Droom weg bij dit onvergetelijk concert in Maastricht, de thuisbasis van André Rieu, tegen het decor van het indrukwekkende Middeleeuwse stadsplein. Dit jaarlijks concert op het Vrijthof is telkens op voorhand hopeloos uitverkocht, dus dit is de uitgelezen kans om het toch mee te pikken! Geniet ook mee van een exclusief interview met deze meesterviolist, dat speciaal is opgenomen voor deze concertfilm!

Praktische info 
Zaterdag 28 juli om 19:00 en zondag 29 juli 2018 om 15:00
Tickets €14,25 (€12,25 met een Kinepolis Student Card)
Meer info en tickets via kinepolis.be/nl/events 

Over Kinepolis

Kinepolis Group NV ontstond in 1997 uit een fusie van twee familiale bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. In Europa telt Kinepolis Group NV 50 bioscopen, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Polen en Zwitserland. De Groep is ook actief in filmdistributie, eventorganisatie, schermreclame en vastgoedbeheer.Sinds de overname van de Canadese bioscoopgroep 'Landmark Cinemas' in december 2017, heeft Kinepolis Group vandaag 93 bioscoopcomplexen in haar portefeuille (waarvan 43 in eigendom), goed voor 814 schermen en meer dan 180.000 zitplaatsen. Inclusief de overgenomen Canadese organisatie, kan Kinepolis nu rekenen op 3.750 medewerkers om miljoenen bioscoopbezoekers een onvergetelijke filmbeleving te bezorgen.

 

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Steendam 74/001 B-9000 Gent, Belgium