Kinepolis toont films op geheime locatie

Nieuw concept 'Secret Cinema' vervaagt grens tussen realiteit en fictie

Begin september lanceert Kinepolis een gloednieuw concept: 'Secret Cinema'. Bezoekers genieten van een filmvoorstelling op een geheime locatie volledig in het thema van de film. De eerste editie van Secret Cinema gaat door in Gent van 7 tot en met 10 september met horrorfilm 'The Nun'. 

'Titanic' bekijken op een boot terwijl woeste golfen tegen de boeg slaan. In een donker woud huiveren met 'The Blair Witch Project'. Of wegdromen bij 'Star Wars in een futuristische setting. Voor iedereen die ooit al eens midden in de filmactie wou zitten, introduceert Kinepolis 'Secret Cinema'. Een filmervaring die -nog meer dan 3D en 4DX- de grens tussen realiteit en fictie vervaagt. 

Kijklustigen worden op een geheime plek getrakteerd op een filmervaring van formaat. Het gloednieuwe concept palmt vier dagen lang een unieke locatie in, helemaal uitgedost in het thema van de film.

"Bij Kinepolis zijn we voortdurend op zoek naar innoverende producten en 'Secret Cinema' is daar eentje van. De comfortabele bioscoopervaring wordt ingeruild voor een atypische en intense filmbeleving waarbij de film letterlijk tot leven komt."
Karen Vanstaen, Marketing Manager Kinepolis België

Location is a secret, experience a mystery
Opgelet: niet voor angsthazen! Op 7 september gaat de eerste editie van 'Secret Cinema' van start met de ijzingwekkende horrofilm 'The Nun'. Horrorfans en nieuwsgierigen kunnen van 4 avonden samen huiveren op een nog onbekende locatie in hartje Gent. Per dag voorziet Kinepolis één voorstelling met een capaciteit van 190 personen. Bezoekers ontvangen slechts enkele dagen voor de film de exacte locatie. Eén ticket kost 25 euro en kun je vanaf vandaag kopen via kinepolis.be/secretcinema.

Over 'The Nun' 

The Nun is een angstaanjagende Amerikaanse horrorfilm van regisseur Corin Hardy en screenwriter Gary Daubermann (Annabelle & IT). De film is een spin-off van de veelbesproken 'The Conjuring 2' en is het vijfde deel van 'The Conjuring'-reeks.

Een non, een priester en een novice worden in 1952 naar het Roemeense Cârta-klooster gestuurd door het Vaticaan. Daar onderzoeken ze de mysterieuze zelfmoord van een non. Neem een sprong in het onbekende tijdens de allereerste 'Secret Cinema' met 'The Nun'. Een filmbeleving die je gegarandeerd laat huiveren in je stoel. Durf jij? 
 

Praktische info

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium