Kinepolis lanceert nieuw belevingsconcept 'Great Escape' in Leuven

Kinepolis lanceert nieuw belevingsconcept 'Great Escape' in Leuven

Levensecht Cluedospel belooft spannende teamactiviteit

Dinsdag 9 januari 2018 — Vlakbij hun Leuvense bioscoop opent Kinepolis een nieuw belevingsconcept. De 'Great Escape' sluit vrienden, familie of collega's één uur lang op in een geheimzinnige ruimte voor hét ultieme belevingsspel in teamverband. 

In een escape room van Kinepolis zitten teams van 2 tot 6 mensen achter slot en grendel in een unieke kamer. De missie? In 60 minuten ontsnappen uit de ruimte door samen allerlei puzzels en raadsels op te lossen. Niet enkel nagelbijtend spannend, maar tegelijk ook dé ideale teamactiviteit tijdens regenachtige dagen: een levensecht Cluedospel dat aanzet tot logisch nadenken en teamwork. 

The Movie Set en The Museum
De bioscoopgroep biedt twee kamers aan, helemaal ondergedompeld in een uniek thema. Bij The Movie Set kom je terecht op de set van een Franse film uit de jaren '70. De opnames werden echter abrupt onderbroken omdat de hoofdrolspeelster spoorloos verdwenen is. Ontpop je in deze setting samen met je teamleden tot echte speurneuzen die de mysterieuze verdwijning onderzoeken. In The Museum kruip je dan weer in de huid van een bende dieven die het bewakingssysteem van een bekend museum proberen te omzeilen om vier waardevolle schilderen te stelen. Haal jij voor het alarm afgaat de vluchtauto? Beide kamers kunnen 7 dagen op 7 gespeeld worden.